Medlem
News?

Hannibal King, nej jag menar Green Lantern eller nej, han Deadpool eller nej Captain Excellent... Ryan Reynolds nya film Buried har fått en ny trailer.

<center><object width='486' height='275' ><param name=flashvars value='http://rstvideo.com/trailer/embedxml/?id=14443'><param name='movie' value='http://rstvideo.com/player/player.swf' /><embed src='http://rstvideo.com/player/player.swf' width='486' height='275' allowfullscreen='true' allowscriptaccess='always' wmode='opaque' flashvars='config=http://rstvideo.com/trailer/embedxml/%3Fid=14443' name='single2' id='single2'></embed></object><p>Trailer till <a href='http://rstvideo.com/trailer/buried-trailer-2/' title='Trailer till Buried [trailer 2] hos rstvideo' target='_blank'>Buried [trailer 2]</a> från <a href='http://rstvideo.com/trailer/' title='rstvideo har Sveriges största arkiv med filmtrailers' target='_blank'>rstvideos trailerarkiv</a>.</p></center>

Jackass 3D är på gång och även Saw 3D... yeay... Saw har iallafall en riktigt snygg poster, tyvärr kunde jag inte låna bilden så ni får klicka er vidare till hemsidan via länken.
(Den kan ta en stund att ladda)
[http://www.saw3dmovie.com/Poster/]

Någon som vet vem detta är?

Bilden är från Darren Aronofskys "Black Swan". Ingen film jag lär se...förutom möjligtvis för att Mila Kunis och tjejen på bilden är med. Filmen ska öppna filmfestivalen i Venedig.

Och för alla er som gillade "Sänka skepp" så kommer filmen Battleship som baseras på brädspelet. Alexander Skarsgård har en roll i den men är osäker på om det är en huvudroll eller inte.
Peter Berg, Dr. Kronk i Chicago Hope, står för produktionen. Berg har även en ny Hancock på gång och Army of Two-filmen.
Fler brädspel som blir film är Monopol som Ridley Scott är bunden till... efter ett par nya Alienfilmer.
Han har även ett projekt baserat på En Världsomsegling under Havet på g.
LEGO blir också film...ehh ja.

#blogg

1
Skriv svar