Podcast-debuten avklarad

Medlem
Podcast-debuten avklarad

Tidigt i morse lanserades del 3 i Radio speltorsks special med olika sommarpratare. Denna vecka är det undertecknad som får äran att förgylla spelnördarnas mediespelare. En kort beskrivning med tillhörande länk hittar ni här.

Annars har det varit en tung tid, inte minst tack vare värmen. Som rödhårig är man generellt känsligare för sol och jag har dessutom alltid haft det väldigt tufft med både sol och värme. Nåväl, värmeböljan ska visst vara över strax enligt SMHI så förhoppningsvis innebär det att jag får tillbaka lite energi. Jag planerar bland annat en intervju och en spelgenomgång av ett klassiskt SNES-spel den närmaste tiden. Dessutom måste jag göra ett ordentligt ryck och få klart allt för flytt över till WP-plattformen. Det sistnämnda kommer om inte annat att ge Retroguiden en välbehövlig ansiktslyftning.

Just ja, lade också upp en ny krönika nyligen där jag försöker få igång lite diskussion om huruvida spelbranschen snöat in på film och börjat snegla på filmbranschen alldeles för mycket. Som exempel fick Bioshock klä skott för den kritik jag tycker att branschen förtjänar men som de flesta, inte minst s k recensenter och speljournalister verkar blunda för.
Krönikan hittar ni här!

Nu ska jag ge mig in i Rapture igen och försöka spela klart det förbaskade Bioshock. Det har sina kvaliteter men halvvägs igenom håller jag inte med om de betyg spelet fått. Kanske blir det ändring på det under sista delen.

Som vanligt får ni senaste nytt via Twitter: http://www.twitter.com/retroguiden

Eller helt enkelt genom att prenumerera här: http://www.retroguiden.se

Glöm inte heller att Retroguiden finns på Facebook!

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar