2 dagar kvar *officiell*

Medlem
2 dagar kvar *officiell*

Ja det är ju faktiskt två dagar kvar nu. Helt otroligt. Det känns som om vi planerat den här dagen en evighet, vilket ju faktiskt nästan är sant. Ända sedan april förra året så har vi ju tänkt att vi ska gifta oss inom en ganska snar framtid. Förlovningen var startskottet och även om vi inte hade ett exakt datum från början så var väl sommaren -10 tilltänkt att bli THE sommar.

För er som läst tidigare inlägg från idag så fick jag faktiskt tag på min far. Han kan vara lika svår att få tag på som en höststorm så det var inte alls självklart. Men mitt emellan två saker att göra hann han svara i telefon och det var skönt. Det är också bekräftat att han kommer på bröllopet och han har själv fixat med kostym och allt. Jag bryr mig inte om hur det ser ut utan är bara toppenglad att han fortfarande är så bestämd i att han ska komma.

I morgon fredag börjar de första gästerna landa i Malmö och det blir bland annat några kompisar som kommer ner för att göra stan en kväll innan själva bröllopet. Även min mamma och styvpappa kommer vara i Malmö redan från i morgon.
Vi har tillgång till festlokalen i morgon så vi ska börja duka upp borden med ljus och lite annat. Jag tror vi hinner färdigt med placeringskorten idag så att de kan komma upp på borden redan i morgon också. Det vore skönt att ha så lite att göra på lördag förmiddag så att det blir en dag att slappna av på och bara ha roligt.

För 15min sedan var det ganska varmt och skönt här nere i söder men just nu vräker regnet ner igen. Jag vet jag veeet... väderprognosen för lördag ser inte helt bra ut. Regn hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen i värsta fall, för att sedan klarna något under eftermiddag/kväll. Snälla snälla vädergudar det behöver väl inte regna efter 13?? Please

Det hade ju varit kul att inte bli genomblöt under fotograferingen. Även om vi har bra miljöer inomhus att vara på så hade jag gärna gått igenom trädgårdarna på baksidan av lokalen för några vackra utomhusbilder.

På tal om det ja.. jag ska sätta mig och redigera upp några bilder från bröllopsjobbet. Så tills i morgon "Ha de bäst" och njut av min sommarbild.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4885038129/" title="Green painting by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4078/4885038129_1b09effc3a_z.j..." width="427" height="640" alt="Green painting" /></a>

// Manuel

#blogg

1
Skriv svar