Bröllopsdepression eller förkylning

Medlem
Bröllopsdepression eller förkylning

Bara att välja av ovanstående, prickig som en prickig-korv är jag och det brukar bara betyda en sak. FÖRKYLNING på G!! Fan.
Halsen har känts lite tjock sista dagarna och jag har småhostat lite då och då, har väl inte gjort nån större sak av det utan druckit c-vitamin i vanlig ordning och tagit mina "mitt val Man"-tabletter.
Uppenbarligen har min kropps försvar lagt ner på semestern, kanske i revolt mot det urdåliga vädret vi har haft hittills. Går det som det brukar när jag får röda prickar så är jag dyngförkyld inom några dagar. Vad som är än värre är att jag sen brukar smitta min fru och gissa vart vi är när hon blir dålig?? Grekland ja. Samma visa varje år dessutom, jag är förkyld strax innan resan och hon är dålig hela veckan vi är borta.
Känns inte särskilt snällt men det är ju faktiskt inget jag har valt själv. Hoppas hon förstår

Nåt annat som jag också måste välja bland är optik. Min kompis har ju en Canon 70-200/2.8 IS som han ska sälja. Jag får kompispris och kan köpa den för 12 tusen av honom. Den är i bra skick och ska på service innan jag lämnar ifrån sig den.
Eftersom jag inte har pengar till att köpa både telezoom OCH nytt macro så måste jag välja här. Antingen behåller jag mitt gamla Sigma 180/3.5 Macro och köper en telezoom, ovan nämnd. ELLER så skiter jag i att köpa telezoom, ovan nämnd, och säljer mitt macro för att köpa nytt sådant (Zeiss).

Smartast vore kanske att behålla mitt nuvarande macro då det är fullt tillräckligt bra. Jag behöver ju dessutom en telezoom och har tjatat om detta länge.
Det är svårt att välja och jag vet att om jag är smart så väljer jag telezoomen, det är bara det att det känns roligare med nytt macro. Hur hade ni gjort?

Här kommer en bild från igår, tagen med just Sigma 180/3.5 Macro

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4904877807/" title="Green highway by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4081/4904877807_834327dab4.jpg" width="500" height="309" alt="Green highway" /></a>

#blogg

1
Skriv svar