Vardag, måndag

Medlem
Vardag, måndag

En helt vanlig vecka tar fart. Måndagar kan ju innebära en viss jobb-ångest, särskilt om man varit ledig hela helgen. Särskilt mycket verkar detta drabba min fru som ibland på söndagkvällar/nätter inte kan somna. Hon ligger vaken större delen av natten och vänder och vrider på sig. Om jag är vaken brukar jag klia henne på ryggen och ibland hjälper det så att hon kan somna. Igår var en sådan natt.
För mig så var det inte så mycket ångest just denna veckan. Den har börjat ganska lugnt och skönt med att hålla hot & våld-utbildning må-tis. Det är nästan alltid roligt. Om inte annat så är det skönt att komma ifrån det vardagliga ganska långtråkiga arbetet uppe på avdelningen. Ja faktiskt, det börjar bli lite trist. Jag känner mig ganska mätt på det.

Det hade varit spännande och utvecklande att få jobba mer med den här utbildningen och vara med och forma den för framtiden. Jag kan absolut tänka mig att ta en sådan roll om jag blir erbjuden den. Kanske som huvudinstruktör eller något liknande. Jag gillar ju nya utmaningar och är en projektmänniska så det tror jag skulle passa mig utmärkt.

Igår traskade jag och en vän genom Gamla Staden i Malmö. Även om jag gjorde samma promenad bara för en vecka sedan så skiljer sig gatorna ganska mycket åt beroende på vilket ljus det är för dagen eller tidpunkten. Väggar och fönster som var tråkiga förra veckan kan nästa gång man går förbi ha hamnat i ett otroligt vackert ljus och blir istället förevigade gång nummer två. På så vis tröttnar man inte så snabbt.
Jag har lite tankar kring att göra en promenad i kvarteret mot skymningen och plåta med stativ och lite längre slutartider. Tror att det skulle kunna bli lite ballt.

Så här såg det ut igår i alla fall. Ganska trevligt.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4965043296/" title="Malmö White wall + window 2010 by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4132/4965043296_a58014b704.jpg" width="500" height="383" alt="Malmö White wall + window 2010" /></a>

#blogg

1
Skriv svar