Är stridsyxan begravd?

Redaktör
Ponny
Är stridsyxan begravd?

Hoppi bara sväller. För några veckor sedan blev hon officiellt tyngre än Henning. Det kanske hade varit okej - om inte Henning var betydligt större och mer muskulös. Hoppi är bara tjock. Att därför dra in en smula på kattmaten var ett måste för att sätta stopp för hennes fetmaepidemi.

Henning och Hoppi
är syskon - med allt vad det innebär. När de var små kramades och gosade de dagarna igenom och kunde inte vara utan varandra. Cheesy eller ej men det var verkligheten.

[ia=22584; large]

Med åren har det blivit lite mer spänt och numera går det inte mer än en timme mellan brottningsmatcherna. Sitter de mindre än tjugo centimeter ifrån varandra går det att ta på den obekväma stämningen.

[ia=22583; large]

Men, och det är ett viktigt men, sedan Hoppi sattes på diet har stämningen blivit en helt annan. Jag ska inte säga att den är varm och uppsluppen men någonting har hänt. Flera gånger idag har de legat bredvid varandra i sängen. Givetvis med ett par decimeter från varandra - men ändå. Hoppi sitter inte längre irriterat och blänger på Henning. Det känns nästan lite... läskigt. Som om naturlagarna har slutat att gälla. Gudarna vet hur det här ska sluta...

#blogg


signatur

En Bamseponny av folket

Inaktiv
Är stridsyxan begravd?

Är det Harry Potter böckerna bakom katterna som jag ser? du har bra smak.

Redaktör
Ponny

Stämmer bra det! Dom har sin hedersplats där.


signatur

En Bamseponny av folket

1
Skriv svar