Napalm! Samlingen är komplett!

Medlem
Napalm! Samlingen är komplett!

I samband med min beställning av en datorväska "råkade" ett exemplar av nostalgiklimpen Battlefield Vietnam slinka med.

Denna pärla ligger mig varmt om hjärtat sen mina minnen sträcker sig till den tiden då jag ej ägde en egen dator, och fick nöja mig med kortare spelsessioner på vänners burkar.

Men denna gång, 6 år senare och på egen dator, får jag ännu en gång lukta napalmens nostalgiska arom! Eller i alla fall försöker jag föreställa mig oset.

Har många gånger tänkt på att införskaffa BFV sen jag skaffade egen burk för cirka 5 år sedan men möjligheterna har varit kärva i och med brist i min hemhålas butikslager och att minderåriga ej har behörighet att handla över nätet.

Nu när man är 19, med studiemedel och fraktfritt på CDON samt att man ändå skulle beställa, kunde jag helt enkelt inte låta bli.

Ett irritationsmoment är dock att spelet ej stödjer widescreen. Men jag står ut med att de vältränade krigseliterna ser en aning plufsiga ut.

Musiken är dock ett rejält plus! Spelet har introducerat mig till många klassiska rockband såsom The Kinks, Creedence Clearwater Revival och många fler!

Lyckades rota fram FZ:s 5 sidor långa recension, i vilken spelet tilldelades en rättvis 4:a, skriven av 3 redaktörer: [http://www.fz.se/artiklar/spel/20040319/battlefield-vietnam/?...]

Kan även nämna att BC2 expansionen av samma slag skall införskaffas till PC när denna landar.

Som ni kanske listat ut refererar titeln till att BFV var det enda Battlefield jag saknade. You're finally mine!

Avslutar med favoritlåten från en av spelets laddningstider:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w1twmgsIqjQ?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w1twmgsIqjQ?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Nu, tillbaks till AK47:ornas eld och Huey-helikoptrarnas dån!

#blogg


signatur

"Man ser ju inte träden för bara skog. De växer ju överallt." - Obelix

Medlem
Napalm! Samlingen är komplett!

Här är en länk som fixar ditt widescreen problem. För övrigt kan jag bara hålla med, härligt lir. Praoade på ett internetcafé när spelet släpptes, ägaren var sjysst och gav mig 200 gratis timmar som jag spelade upp rätt snabbt. Ska köpa det själv, saknar det nu

Du vet att du kan lägga till egen musik i spelet va? Brukade ha Slipknot till helikopterstrider!

Medlem

Tackar så mycket för fixen!

Jag hade glömt dedär med egen musik. Tack för påminnelsen!


signatur

"Man ser ju inte träden för bara skog. De växer ju överallt." - Obelix

Medlem

Nemas problemas

1
Skriv svar