Settler Creeks trailer

Medlem
Settler Creeks trailer

Vi jobbar nu för fullt med att polera det allra sista på Settler Creeks, som är ett helt nytt område att jaga i och kommer släppas på måndag (lucia) till theHunter.

Här är en trailer som visar upp Settler Creeks:

Vår modell för theHunter är att det är helt gratis att tanka hem och spela utan tidsbegränsning och då har man "jaktlicens" för Mule Deer. Dock går även övriga djur att se i spelet. Gillar man det och vill jaga även andra djur och på fler platser har man möjlighet att styckköpa jaktlicenser för andra arter med virtuell valuta (som man antingen köper för riktiga pengar eller vinner i någon av de tävlingar som finns) alternativt blir man fullmedlem (som de flesta väljer) och får då tillgång till samtliga djur och områden.

Det speciella med denna modell är att vi hela tiden jobbar med att förbättra spelet genom både nytt innehåll och nya features. Detta både för att göra spelet bättre, så väl som att ge ett incitament till våra befintliga medlemmar att förnya sina medlemskap.

Vi lyssnar på och involverar vår community så mycket vi kan i utvecklingsarbetet, och försöker även berätta så mycket som möjligt av vad vi gör. Nyligen la vi bland annat ut en Early Preview video av älgen som är ett nytt djur vi arbetar på.

#blogg

1
Skriv svar