Sarumans hemliga karriär

Medlem
Sarumans hemliga karriär

Saruman, eller Count Dooku om ni så vill, har en ganska intressant historia. Innan han bestämde sig för att alliera sig med Sauron och förinta allt gott i Midgård, så var han en officer i Royal Air Force under andra världskriget, och hör och häpna så deltog han dessutom som frivillig i finska vinterkriget. Den här gamlingen har kamp i blodet. Han tillhör en adlig italiensk släkt som heter Carandini, som är en utav de äldsta släkterna i Europa. Dessutom är han kusin med Ian Flemming som hittade på Bond. Han talar (såklart) så mycket som fem språk flytande; engelska, franska, italienska, spanska och tyska, men kan tydligen svenska, ryska och grekiska väldigt bra också.

Så, vad gör han förutom att lemlästa Jediriddare eller mörda oskyldigt folk i Midgård? Sjunger i ett powermetalband såklart! Vad annars?

#blogg

Sarumans hemliga karriär

Den här har jag sett tidigare, häftig man i all bemärkelse... Vad det gäller "Rhapsody Of Fire" - som de heter idag, så har de lyssnat lite på Lionel Richies "Hello" i den här låten


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Ja, det kan nog stämma! Finns några likheter
Upptäckte Rhapsody Of Fire idag faktiskt, några bra grejer har dom!

Medlem

Rhapsody of fire är ett av mina favoritband. Det finns som sagt massivs av bra musik från dem. Om man slår upp ordet episkt i ordboken så får man se en bild på dem.

1
Skriv svar