En afton av gammalt

Medlem
En afton av gammalt

Ännu en gång har jag rotat igenom hårddisken i hopp om att hitta just den där bilden... den som ska ta mig till toppen av fotografernas mount Everest! Eller åtminstone kunna framkalla en tillfällig känsla av kreativ glädje!

Vet inte hur många gånger jag ska behöva skriva det, eller tänka tanken... NÄR KOMMER KREATIVITETEN TILLBAKA?? Snön är borta, lökarna börjar växa i rabatterna, ljuset är sakta på väg tillbaka... men hur var det med lusten att plocka med kameran då? Som bortblåst! Det hade ju varit lätt att skylla på senaste tidens hårda blåst i Malmö, men sanningen är ju att lusten försvann långt innan dess.

Mutter mutter... härliga tider, tänk positivt nu! KOM IGEN

Jag drog ett varv genom hårddisken och fann denna gamla goding. Jag beskar hårt från originalet och fick fram en läcker bild med gräs som solar sig i morgondimmans ljus. Helt underbart!

Tänk att man ska behöva gå tillbaka snart 1 1/2 år för att hitta en bild som duger till nåt
Varsågoda, nu ska jag sluta klaga för i kväll och gå och lägga mig!

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5431313837/" title="Golden grass by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm6.static.flickr.com/5060/5431313837_8860d3bb0b.jpg" width="500" height="277" alt="Golden grass" /></a>

#blogg

Medlem
En afton av gammalt

Wow, grym bild! Ser nästan målad ut...


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem

Tack så mycket! Det är faktiskt precis den effekten jag själv gillar mest med den här bilden, att den ser ut som en målad tavla. Kul att du uppmärksammas samma sak och tack för kommentaren!

Medlem

nice! Riktigt riktigt grym


signatur

I'm a snake, follow me!

1
Skriv svar