Vackra Venedig

Medlem
Vackra Venedig

Jag fick ihop tre timmar med Assasins Creed II på min PS3 i morse, dottern hade jag packat in i bärsjal och jag stod upp och spelade nästan hela tiden. Alla sätt är bra, bara jag får spela lite och ACII erbjuder underbara miljöer, jag har precis avslutat karnevalen och njöt till fullo av spelet. Resten av dagen försvann in i en dimma, men det är väl normalt. Nu är hon nerbäddad och sover så nu kan jag kan ta igen lite speltid med min rogue i WOW.

Som de flesta andra, så spelar jag nog WOW i väntan på SWTOR och varje fredag väntar jag på något nytt från BioWare och igår blev jag inte besviken. I databanken för historien om siths var det dags för det stora Hyperspace-kriget, jättebra bakgrundsstory och för de som läst lite Expanded Universe-böcker så fick jag se ett par fina bilder på en meditationssfär, fast jag är lite frågande, är inte en meditationssfär till för att lära lärlingarna att slåss?

<a href="http://starwars.wikia.com/index.php?title=Sith_Meditation_Sph..."><img width="218" height="222" src="http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20071115020404/starwars..."/></a>

#blogg

Skägg.
10 Chambers
Vackra Venedig

Ah, bärsjal is the shit! Blir dock trött i ryggen så brukar ha knorrlimpan på bröstet, nedhasad i soffan. Förutom lite domningar i armarna går det finfint att lira.


signatur
1
Skriv svar