Retroguiden i dagspressen

Medlem
Retroguiden i dagspressen

Sitter just nu och firar ett nytt blogginlägg med en skvätt konjak och tung (men melodiös) hårdrock rasandes ur högtalarna. Jag kände nämligen att det fanns anledning att fira en aning. I måndags fick jag besök av en reporter från Nerikes Allehanda som ville snacka spel och spelhistoria. Artikeln blev till två helsidor i onsdagens upplaga som jag nu lyckats skanna in så att det är hyfsat läsbart.

Det är lite nervöst att sitta sådär och svara på frågor men jag gjorde inte bort mig på något sätt. Intervjun hittar ni här.

( http://www.retroguiden.se/2011/03/intervju-i-nerikes-allehand... )

Kuriosa: Artikeln domineras av en stor bild av en TV-skärm med Wonder boy III på. Vi kämpade en bra stund med att få mitt ansikte att reflekteras i bilden. Drygt ett dygn senare drar TV:n sin sista suck. Jag har sällan varit med om bättre tajming!

Annars har det hänt en hel del på Retroguiden sedan sist. Bland annat en genomgång av spelet vi älskade men aldrig klarade 1990: Elvira - mistress of the dark. Jag tvivlar på att jag någonsin orkar spela igenom det, men det är/var ju så läckert!

( http://www.retroguiden.se/2011/02/elvira-mistress-of-the-dark... )

Nu blir det dock till att hälla upp en liten konjak till och försöka klara det sista på Baldur's gate. Slutstriden(?) är ett litet h-vete!

För att snabbt få senaste nytt rekommenderas min Twitter-feed: http://www.twitter.com/retroguiden

Och så klickar ni väl på "gilla"-knappen på Retroguidens Facebook-sida: www.facebook.com/retroguiden

Retroguiden hittar ni som alltid här: www.retroguiden.se

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar