Sömnlös natt

Medlem
Sömnlös natt

Jaha, en natt till då, då huvudvärken tränger sig på och man kan inte sova.

Vet inte riktigt vad det är men senaste två dagarna har jag haft en så jääävla sprängande huvudvärk. Kan verkligen inte somna med den här skiten. Blir att vara vaken ett tag och hoppas på att värktabletterna funkar.

Tror dock att det är situationen man befinner sig i just nu som gör detta, för mycket tankar, funderingar och sånt tjaffs.

Men men, natten är ju ganska trevlig iof, är inte mycket av en dagmänniska annars men man vill ju gärna hålla en ganska normal dygnsrytm.

Speciellt när man har saker att stå i om dagarna och eventuellt (förhoppningsvis) får man ett jobb snart.
Funkar ju inte riktigt då att somna kl 3 på natten för att sen gå upp kl 6. Sure, brukar klara mig med sisådär 4tim sömn men man presterar väl kanske inte riktigt på topp vid de tillfällena.

Nefan, blir att surfa runt lite.
Kanske ta och titta på något roligt, vi har ju ändå varit måttligt onödiga och tagit de största kanal-paketet från ComHem, borde ju finnas nått man kan se på såhär dags.

Tycker FZ kan arbeta lite mer 24/7 så det kanske kan komma upp något intressant att läsa, se på även under dessa timmar. Ni får allt ta och tänka på oss fladdermöss som är vakna såhär dags!

#blogg


signatur

SO SEXY YOU FUCK MY SHADOW

1
Skriv svar