Clown för en dag

Skägg.
10 Chambers
Clown för en dag

"Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig?" skalderar röster från sällsamma delar av Internet. Vad jag faktiskt har för mig kan jag gå igenom under en framtida föreläsning då mitt psyke utvärderats tillräckligt.

Mina fumlande formuleringar finns nu även att läsa i Göteborgs största gatutidning Faktum. De som aldrig läst Faktum borde göra det, och de som inte bor på västkusten (eller helt enkelt håller sig gömd i sin källare för att undvika det förfärliga dagsljuset) kan läsa flertalet av artiklarna på nätet. Däribland nedanstående reportage från verkligheten.

[http://www.faktum.nu/2011/03/clown-for-en-dag/]

Jag har även gått och blivit dödsföraktande aktiv på Twitter. Något som förmodligen blir någon sorts nådastöt i ett framtida professionellt tillhandahavande. "Chefen ser dig" och "What gets on the Internet, stays on the Internet" är mantran som gör sig påminda. Så länge man kan försvara det man säger så är jag mot hård självcensur. Det är väl ingen fara i att recitera Backstreet Boys och uttrycka en vilja att ligga med sin tandläkare?

[http://www.twitter.com/Ebeeto]

#blogg


signatur
1
Skriv svar