SWTOR Fan Friday 20110603

Medlem
SWTOR Fan Friday 20110603

Som förväntat, så var det egentligen inte mycket till uppdatering alls idag om SWTOR. Större delen av veckans postning, handlade om det kommande E3-mässan, och att något "stort" skulle visas/avslöjas av Bioware på mässan.

Bland det nämnda, så verkar det komma en 3:e "cinematic trailer" likt tidigare E3 2009 och E3 2010. Förstnämnda trailern, med titeln 'Deceived' var av såpass hög kvalité att det lika gärna kunde varit taget direkt ur en av filmerna. Likväl, så fick 2:a trailern med titeln 'Hope', en hel drös med mycket bra kritik. Så en 3:e trailer ses definitivt mycket fram emot.

Själv hoppas jag att Bioware kommer med ett avslöjande om början av öppen betatestning av spelet, eller eventuellt ett preliminärt släppdatum för spelet. Har sett fram emot spelet sen E3 2009 när första trailern visades, och är långvarig fan av bägge tidigare KOTOR spelen.

Under årets E3-mässa, kommer det finnas en hel drös med sidor som kommer live-streama aspekter av mässan, och det kommer dyka upp en hel del nyheter både på derash hemsida ([http://www.swtor.com]) och deras Twitter-konto ([http://twitter.com/#!/swtor])

Tackar för mig på denna bloggpost. Nu ska jag göra mig i ordning, för att gå på bio ikväll med polarna och se på X-Men First Class. Väl mött

Källa: [http://www.swtor.com/news/news-article/20110603-1]

EDIT: Via Bioware's Facebook-sida, har det kommit fram information att dom gjort om sidan med SWTOR's "Advanced Classes", och därigenom har det dykt upp en hel del ny information som kan vara intressant läsning, samt lite mindre previews på olika färdigheter (skills) som klasserna kommer ha.

Källa: [http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes]

#blogg


signatur

🖥️ Intel i5-12400F • 32GB DDR4 • Geforce RTX 3060
🎧 HyperX Cloud Flight ⌨️ HyperX Alloy Elite 🖱️ HyperX Pulsefire Raid

1
Skriv svar