Recension: Radiant

Medlem
Recension: Radiant

[GAMEPLAY]
Radiant är en arkad-shooter till Android-mobiler där du (spelaren) tar rollen som Max, en rymdfighter-pilot, som måste skjuta sig igenom horder utav utomjordingar och andra fiender från alla dina gamla Atari-klassiker. Du samlar power-ups så som extraliv och energisköldar, samt får även uppgradera ditt skepp med nya vapen som målsökande missiler och plasma-kanoner. Spelet är även doserat med charmig b-humor och många referenser till gårdagens spel som kommer att dyka upp under spelets gång.

[GRAFIK]
Spelet kör på en grafisk design mycket inspirerat utav den gamla spelerans grafiska stil, men som fått en uppfräschning av den moderna skolan. All-and-all så håller det mycket hög klass för ett mobilspel, framförallt ett Android-spel.

[LJUD]
Ljuden i spelen är mycket charmiga och även här känns det att spelen från 80-talet varit till stor inspiration, och de låter riktigt fint även från den integrerade högtalaren i mobilen. Men det är musiken i spelet som förgyller upplevelsen. Med sitt elektroniska soundtrack likt inget jag någonsin hört förut från ett mobilspel, får spelet en atmosfär som annars kanske skulle känts tom och livlös.

[SLUTSATS]
Ett kvalitetslir utan dess like till Android-mobiler som är värt varenda krona ur den ynka dollarn som det kostade, och jag ser absolut ingen anledning till att någon skulle backa ur från ett köp. Med sin simpla mekanik av att endast trycka på antingen höger eller vänster sida av skärmen för att styra skeppet så kan man fördriva tiden på bussen/tåget/whatnot i vilket tillstånd man än är. Har man ett par hörlurar med sig så kan man även få njuta av de alldeles underbara ljudspåren också.

Gameplay: 3
Grafik: 3
Ljud: 5

Totalt: 3,5

Testsystem:
HTC Desire
Android 2.2

#blogg


signatur

Besök Patch Is Online för väldigt svala spelrecensioner.

1
Skriv svar