Rematch avsnitt 5, 6 & 7

Medlem
Rematch avsnitt 5, 6 & 7

Avsnitt 5

Citat:

Vardagen hos ett gamingkollektiv i världsklass! Spelhus i Sverige. Sveroks ordförande David Gustavsson om hur den växande e-sporten organiserar sig. Dessutom - Counter Strike-esset Björn "Threat" Pers om hur en mp3-spelare grundade hans karriär.

Avsnitt 6

Citat:

I detta avsnitt av Rematch utmanar Josef Fares värdseliten I Star Craft 2! Det blir kartläggning av de stora E-sportsturneringarna med Fragbites Pontus Eskilsson. Vi möter Star Craft 2-mästaren SjoW som berättar om pressen som toppspelare och dessutom kommer MorroW och pratar om balansen i just Star Craft 2!

Avsnitt 7

Citat:

I detta avsnitt av Rematch laddar vi upp inför Dreamhack! Vi träffar en av nyckelpersonerna bakom den nya e-sportstiteln Bloodline Champions. Vi möter E-sportsprofilen 2Good. Dessutom reder vi ut hur läget är på damernas e-sportscen.

>> Rematch hittas här

Inte lust att se alla tre? Ta då en titt på avsnitt 5 och delen om det svenska proffshuset. Kul att se, även om det svenska proffshuset inte verkar vara lika uppstyrt som de koreanska motsvarigheterna.

Även avsnitt 7 är intressant när de pratar om e-sporten ska delas mellan tjejer och killar eller om alla ska spela på lika villkor. Själv tycker jag det är ganska självklart att scenen inte ska delas upp. I avsnitt träffar de även de svenska utvecklarna av Bloodline Champions. De träffar även 2GD, som var programledare för Dreamhack Invitational och som spelat Quake på hög nivå.

#blogg

1
Skriv svar