Pepp på Potter?

Redaktör
Ponny
Pepp på Potter?

Man taget vad man haver. Veckans hetaste spelsläpp är inte precis vulkanhett och heter Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (pröva att säga det tre gånger utan att somna). Jag klagar definitivt inte på böckerna – herregud, de är ju så bra – och inte heller på filmerna – herregud, de är... ganska bra – men så kommer vi till spelen. Och mungiporna pekar neråt.

Jag har suttit inspärrad med PS3-versionen i spelrummet under eftermiddagen och försökt komma fram till om EA lyckats trolla fram någon spelglädje den här gången. Det är ju ändå den stora finalen. Nåväl, jag tänker inte spoliera härligheten och säger lite pillemariskt: "Ni får ge er till tåls till morgondagens recensionen!" Och när jag väl lämnar det spelet bakom mig har jag DS-varianten kvar. Veckan är på alla möjliga vis räddad.

[ia=28168; large]
Det är inte alla tonåringar som finns i bok-, film- och spel-form.

#blogg


signatur

En Bamseponny av folket

Medlem
Pepp på Potter?

Första och andra spelet har jag nostalgiska minnen till, men efter det så blev det mest besvikelser. Böckerna är magiskt bra (poäng till mig) men filmerna lever inte upp till samma standard.

Redaktör
Ponny

Spot on! Har i och för sig inte lirat det andra, men nog hade det första betydligt högre myspysfaktor än t.ex. det fjärde.


signatur

En Bamseponny av folket

1
Skriv svar