Naumachia: Space Warfare

Medlem
Naumachia: Space Warfare

Det är väl egentligen måndag snart, antagligen har det hunnit bli måndag innan jag publiserar detta, men det måste bli gjort - så här är det; Indiesöndag!

Denna gången tänkte jag visa upp Naumachia: Space Warfare som är en "multplayer space battle simulator" från gänget bakom den mycket hyllade Half-Life modifikationen The Specialists.

Spelet komma fokusera på sessionsbaserade flerspelarmatcher där upp till 16 spelare kan duellera mot varandra ute i rymden. Du som spelare kommer att kunna skräddarsy ditt skepp efter dina behov och ta hjälp utav AI-styrda medhjälpare, båda som kommer att uppgraderas i och med att du går upp i rang. Det kommer även finnas moderskepp av sort att styra där du ger order till besättningen, samt skickar ut jaktplan.

Det vi vet är dock baserat på information från 2009, och AureaSection (utvecklarna) har sagt att de för tillfället håller på att omstrukturerar spelet med hopp om att kunna släppa lös en betal-beta (nytt uttryck?) likt Minecraft, som ska stå för spelets kostnader. Detta för att de ser hellre att folk får något för pengarna, än att de bara donerar.

Fighter Simulation: Customize fighters of various classes, engage in dogfights and lead AI wingmen.

Tactical Simulation: Command capital ships, give orders to the crew and launch fighter wings.

Fast Multiplayer Action: Up to 16 players.

Rank System: Get access to more advanced hardware and AI units.

Realistic Physics: But immediate controls.

Scalable Proprietary Engine: From normal mapping and post-processing effects down to DirectX 8.

Fullstorlek

Fullstorlek

Fullstorlek

Fullstorlek

Läs mer om Naumachia här.

#blogg


signatur

Besök Patch Is Online för väldigt svala spelrecensioner.

1
Skriv svar