Önskemål på F1 2012

Medlem
Önskemål på F1 2012

Lite saker jag skulle önska inför Codemasters F1 2012

Det jag önskar är att Codemasters hottar upp ljudet mer. Kanske kan dom låta Dice göra den biten, så det dånar i väggarna av motorljud än som nu när det låter rätt plastigt som en sväm arga bin. Önskar även fler inställningar på bilen + att man fysiskt ska kunna se hur bilen ändras när man gör inställningarna.

Sen får dom gärna fila mer på grafiken. Backspeglarna är tex helt oanvändbara i nuläget.
Sen borde bilarna kunna gå söner på fler olika sätt än samma som de kört med i två år på raken. Gärna att man kan halka på oljefläckar på banan med och lite mer skräp som ligger kvar på banan efter kollisioner. Hade även önskar man kunde göra flera Save inställningar på bilens inställningar, nu har man bara fem, lite knepigt när man optimerat inställningarna för olika bilar och får börja om när man byter stall, man vill ju kunna göra en inställning för torrt och blött väder per stall.

Och det största önskemålet av allt vore om de kunde göra ett addon med tidigare säsonger och banor ända tillbaka till 70 talet och bilar som de görde med då, tänk om man kunde köra på Anderstorp tex i Ronnie Pettersons bil

Vad sägs om dessa bilar från 70 talet

#blogg

1
Skriv svar