Marathon Gaming - Dag 57 - Street Fighter x Mega Man fail!

Marathon Gaming - Dag 57 - Street Fighter x Mega Man fail!

God afton!

Dags för en liten daglig uppdatering till er alla från oss alla. Måste säga att vi är positivt förvånade över att ha fått 200+ träffar här på redan. Hoppas att några av er tycker idén verkar intressant och tar en närmare titt på 24/7 streamen m.m.

Vi är i denna stund uppe i 57 dagar och 15 timmar.
Marathon Gaming Stream

Resan hit har varit lång och vi jobbar hårt med att förstärka Marathon Gaming som namn och stream. Snart kommer vi även att testa på analoga spel, lite för att testa och se om ett intresse faktiskt finns bland spelare som är runt på nätet att se lite annorlunda typ av spel för just live-streams. Ett självklart måste är ju då att ha med kortspel i detta, och vi har redan nu planer för att befinna oss på pre releasen av nästa set i Magic The Gathering. Där vi kommer livesända matcher, möjligen ha intervjuer med mer.

Street Fighter X Mega Man Fail!

Idag så spelade Nurgleprobe det nya gratis spelet: Street Fighter X Mega Man. Som ges ut som en liten gåva för att fira 25år med Mega Man och Street Fighter. Även om han ännu inte är klar med spelet, så har vi även liten fin highlight för er! (Spelet finns även att hämta här: Direktlänk

Tills imorgon, ha det bra och spela något roligt!

#blogg

1
Skriv svar