2 veckor fylld av spel

Medlem
2 veckor fylld av spel

Då man inte har så mycket fritid längre, så får man unna sig lite när det väl händer.
Så på 2 veckor så har man kört igenom lite härliga tv-spel (Xbox 360).

Så, det första spelet som var på min lista var Arkham City. Fick detta spel i julklapp tillsammans med Arkham: Origins. Älskade det första spelet, och Arkham City gav inga sura miner heller. Spelet var precis som man ville ha det, mer utav det gamla samt lite nytt med större värld. Dock så kändes det inte direkt så stort som man ville att det skulle göra, och sidouppdragen kändes inte heller lockande. Så jag gjorde ett sådant uppdrag och sedan fortsatte jag med huvuduppdraget. Efter några timmars spelande så var det över, och DLC:n "Harley Queens revenge" blev nästa del, som inte heller var dåligt, Man fick testa sig på att spela som Robin med hans gadgets och vapen, storyn var enkelriktad men intressant.

Sedan blev det dags för nästa äventyr med Batman, då lite yngre och "jag kan själv"-attityd men batman är en sådan hjälte (ej superhjälte då han inte har nån kraft) som litar mera på sina vapen och saker. Nya grejer kommer in som t.ex en dektektiv-del. Där man ska leta efter ledtrådar för att kunna hitta vägen ut, eller vem som gjorde vad under ett brott. Bra skurkar och intressant story gör att man sitter och vill bara fortsätta spela. Efter ett antal timmar så rullar eftertexten och man känner sig tom igen. Man vill ha mera batman men det lär nog dröja ett tag.

Sen blev det dags för att kasta på sig sjöbjuggen och leka pirat i spelet Assassins Creed 4: Black flag. Har alltid gillat Ass-creed serien, dock var 3:an en besvikelse man fick inget bra avslut och allt kastades på en.Men 4:an erbjöd mycket mera och man kände att man var i en härlig berättelse om Makt och pengar på dom sju haven. Det var riktig upplevelse att spela detta spel, Det var både kul på land och på båten, som erbjöd en av dom bästa soundtracken till ett spel på länge. Man njöt av att höra sina kompisar sjunga loss medans man åkte omkring och letade skatter.
Men tyvärr så slutade det inte lika bra som man hade hoppats, allting kändes som att man fick slut på idéer eller inte hade tiden att göra ett bra avslut på spelet. Man kände lite mera tomhet,..

Nästa spel tryckte in i konsollen och då blev det en resa högt över molnen med spelet Bioshock infinite. Ett spel som har en riktigt intressant story, men inget direkt roligt gameplay, det var ett "här kommer det vågor av fiender"-spel. Men spelet gav iaf lite känslor och man satt o tänkte länge på själva slutet. Vilket är en bra sak, för då har man skapat ett spel som man pratar om och delar uppfattning om vad som hände i spelets gång. Så man får se nu om det kommer mera Bioshock spel eller om "Take Two" skapar eget liknande.

Sista spelet på listan blev hong kong liret "Sleeping dogs" ett Grand theft auto-liknande spel som handlar om en polis som går undercover i triaden. Där man får välja att göra uppdrag åt triaden samtidigt som man gör uppdrag för Polisen. Kändes lite som Splinter Cell: Double agent, dock utan direkta konsekvenser. Men detta var ett riktigt underhållande spel där man låser upp mera och mera saker medans man spelar. Finns en hel del buggar i spelet men man vänjer sig och då är det nästan lika roligt som att köra Gta-spelen. Dock kändes sista delen av spelet lite väl snabb-spolat och inget direkt bra avslut heller. Men spelet var "gratis" när man hade Xbox-gold så då kändes det väldigt bra iaf.

Det var dom spelen man hann med på 2 veckors spelande. Har några spel liggande som ska spelas snart, Far cry 3, Dead space 3 och Doom3:BFG Edition. Många 3:or det blev där men ser fram emot Dead Space 3, Älskar den spelserien. when in doubt stomp it out!

#blogg

2 veckor fylld av spel

"Sleeping Dogs" är en modern klassiker som tog det bästa från äldre världar och gjorde något fräscht.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Var helt impad över själva spelet, hade knappt hört något om det när det dök upp som gratis på xboxen. Men det var mycket göra samma saker senare i spelet, som gjorde att man tappade lite fokus på det hela. Men ett rolig spel är det.

1
Skriv svar