Politiker: Barbro Williams

Medlem
Politiker: Barbro Williams

Vem är Barbro Williams?

Hon är politiker, medlem och suppleant för SD i Ale. Den senaste tiden har hon skrivits en hel del ganska märkliga saker.

Bland annat vet hon inte om att kristna har bott i mellanöstern under en väldigt lång tid. Därefter menar hon att "Araberna" bor i mellanöstern, men inte kristna. Hon är heller inte medveten om att Muslimer följer Koranen, utan påstår att endast det gör endast extremisterna.

Därefter vet hon inte själv att hon sitter som suppleant för i styrelsen i Ale. Det har hon ingen aning om ifall hon gör, säger hon.

Hon är alltså politiker i ett av våra större partier. Oavsett övriga åsikter eller tendenser, låter hon som en vettig person att vara inblandad i vår politik?

Vi beslöt oss för att ringa till Barbro:
https://soundcloud.com/mr-henko/barbro-williams-ale/s-m92pc

http://www.interasistmen.se/dumheter/sd-politiker-muslimer-le...

#blogg


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Medlem
Politiker: Barbro Williams

Det låter ungefär som det brukar när SD håller låda. Om vi bortser från anklagelser om rasism och främlingsfientlighet så är SD som ett gäng muppar i kostym. Visst gör alla politiska partier konstiga uttalanden ibland men det man läser från SD är så obildat och korkat att det är en skrämmande tanke att de sitter i riksdagen.

Medlem

Det är skrämmande att vi har folkvalda politiker som beter sig så här.

Medlem
Skrivet av Bennii:

Om vi bortser från anklagelser om rasism och främlingsfientlighet så är SD som ett gäng muppar i kostym.

Precis. Detta är det som stör mig mest. Även om folk inte ser racismen osv, eller kanske t.om håller med den, så borde de väl ändå se att dessa människor inte är bra politiker. Det finns inget annat parti som på detta sättet konstant syns i media med negativ koppling, som har politiker som beter sig så illa och som systematiskt presenterar åsikter och "insikter" som är så banala att man får ont i huvudet.


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Det finns få politiker som är vettiga, hon är knappast en av dem.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar