Lite Gameboy

Flakmonkey
Lite Gameboy

Hade aldrig någon Gameboy när jag var liten så läge att ta igen det nu
känner jag. Lär dock spela på en GBA istället. Gick ju knappt att se något
öht utan backlight

#blogg

Medlem
Lite Gameboy

Haha! Så många underbara speltimmar jag haft med min Gameboy (originalet från 1980-talet). Super Mario Land, Who Framed Roger Rabbit, Darkwing Duck och Legend of Zelda var favoriterna minns jag. Fick ha en lampa till hands för mörkt vart det. Jag hoppade på GBA alldeles för sent och missade tåget i princip. Maskinen "lades ner" kort efter att jag skaffat den så jag hann bara skaffa två spel... finns många jag skulle vilja ha.

Medlem

Ja gameboy! Vet ej vad jag gjorde med mina två gamla orginal som jag hittade innan flytt. Kan vara så illa att de åkte i soporna. Själva enheterna var ej i bästa skick men var ett gäng spel. Kanske se om jag hittar och skänka bort till behövande, själv lär jag aldrig plocka upp det igen.

Sålde mitt importerade gba sp för några år sedan.

Super Mario Land- och Wario Land-spelen är ju riktigt bra, ser ut som du fått tag i några fina guldkorn där. GB-spel går ju också spela på t ex Super NES/Gamecube via tillbehör, kan vara kul att ha ifall du spelar bärbart även när du är hemma.

Flakmonkey

Mjo tror faktiskt att det blev ett rätt bra kap det här. Har tyvärr ingen gameboy player eller liknande, så får nog nöja mig med att spela på GBA SP så länge iaf

1
Skriv svar