Fallout pepp

Testpilot
Fallout pepp

Fallout 4 peppen ökar.

I och med detta har jag avslutat tidigare spel lite hastigt och struntar i de planer jag hade och planerat en helt ny pepp-plan.

Pepp plan = #Fallout: New Vegas

Jag tar fram skämskudden lite och erkänner att trots mina hundratalet timmar i #Fallout 3 med expansioner har jag inte kört klart Fallout New Vegas.
Faktiskt så ligger nog Fallout 3 med expansioner uppe bland mina mest spelade spel i timmar.
Det syns dåligt i Steam eftersom den mesta tiden spelade jag innan Fallout 3 synkades ihop med Steam. Eller så hade jag en icke Steam version som jag spelade (?) , minns faktiskt inte hur det ligger till.

Det var en kombination av andra spel och att Vegas kraschar väldigt ofta som gjorde att jag slutade. (Så är även fallet nu)
Hoppas det inte eskalerar så det blir ohållbart att spela.

Nu startade jag med min gamla savefil där gubben är Lvl20 , 48 timmar spelade samt jag har 0 jäkla koll va tusan jag pysslade med ., haha skitkul.

Kan ju ganska direkt konstatera att spelet inte åldrats med värdighet , väldigt blockigt på grafikfronten trots hd textur-addons, men allt annat runtomkring är fortfarande klockrent.

Hade glömt hur bra storyn var på uppdragen och hur mycket man moddade sin gubbe och vapen.
Har även tryckt in ett par grafikmoddar och alla bugfix-moddar jag kunde hitta för att stabilisera spelet.

Kommer bli kul som tusan och en bra uppvärmning innan Fallout 4 dyker upp.

#blogg

Testpilot
Skrivet av anon_178365:

Dra ner några mods, länkar till 3 stycken jag aldrig skulle spela utan:

http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/40040/? (gameplay förbättringar)
http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/43135/? (texturer)
och den viktigaste av alla: http://www.nexusmods.com/newvegas/mods/53635/? anti-crash, du kan gissa vad den gör!

Tackar , kör med dessa redan förutom Project Nevada som jag tycker ändrar lite väl mycket av orginalspelet , iallafall för en 1a genomspelning.

Testpilot
Skrivet av anon_178365:

Ok bra, den ändrar faktiskt inte jättemycket tycker jag, den största skillnaden är att den lägger in sprint, vilket är otroligt behövligt, sedan har ju Fallout 4 även sprint med så blir närmare den känslan då också. Annars är det mindre förändringar som oftast gör spelet lite svårare, det mesta går även att stänga av om man önskar.

Tja det var en hel del som ändrades , och även om det e bra saker så föredrar jag inte för mycket förändring/moddning då jag lirar spelet 1a gången.
Får se om jag kör den om jag tycker det är trist att spela spelet "vanilj"

1
Skriv svar