Robot
PlanetSide

Tänk dig att du befinner dig i ett kargt ökenlandskap med höga berg på alla sidor. Några hundra meter framför dig ser du väggarna på den stora fiendeinstallationen synas genom den täta skogen. Du slänger en blick åt sidan och förutom ett dussin soldater i lättare rustningar ser du även två av dina medspelare med den imponerande MAX-rustningen, bestyckade till tänderna.

Du försöker hålla ett ständigt öga på de än så länge obemannade försvarskanonerna och är beredd på att slänga dig in bakom närmaste skydd. Plötsligt rullar två tunga stridsvagnar förbi åtföljda av några lättare stridsfordon. Inne från basen hör du att striden redan börjat och du tar upp ditt vapen ur hölstret. Fiendebasen verkar relativt oskyddad och du är säker på att ert samlade anfall kommer att lyckas. Men plötsligt hör du vad du hade hoppats slippa ”Incoming aircraft”. Samtidigt som du tar dig in i basen tittar du upp och inser direkt att det nog inte blir så lätt som du hoppats.

Den tredje nationen har gett sig in i striden och förutom ett antal lättare attackflyg ser du tre tunga transportskepp placera sig ovanför basen och börja släppa ett tjugotal tungt beväpnade soldater. Du biter ihop och tar ett stadigt grepp om vapnet samtidigt som du beger dig mot basens kontrollstation för att hinna ta över den i tid.


1
Skriv svar