Medlem
Witcher 3 DLC

Hej.
Nu är det så att jag har witcher 3 på ps4 och har nästan kört igenom grundspelet. Men hade velat spela dom två expansionerna på PC ist. Går det eller måste jag köra igenom hela spelet på datorn igen då? Eller finns det nån möjlighet att fuska, köra in någon annans sparfil eller dyl kanske?

Geeks Gaming

@karbon: Inte helt ovanligt att man gör så i vissa spel och med tanke på att det ju tar några timmar (!) att spela genom allt igen så finns det en hel uppsjö av savegames att hämta

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/searchresults/?src_cat...

Medlem

@NordhNet: Ok grymt, tack. Har valen man gjorde i grundspelet inverkan på expansionerna? Och hur funkar det... byter man ut gear relativt snabbt i dom? man vill ju ända känna att det är ens egen gubbe på något sätt

Medlem

Första expansionen så blir området nordöst "befolkat"
Andra expansionen utspelar sig på heöt ny plats och är mer nytt så där känns det nog inte som att du inte spelar med "din gubbe"


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Medlem

Gjorde själv som du. Hittade en sparfil på nexusmods som var exakt som min på ps4 som tur var. Finns en ny tier av alla armors på Blood and Wine och en helt nytt set, så om du gör det först så kan du byta gear fort.

1
Skriv svar