Malaysia blockerade Steam på grund av fightingspel mellan gudar

KoP
Medlem
Skrivet av Ahris:

Tja, du har uppenbarligen aldrig träffat en riktig spelnörd.

Nu menar jag ju såklart människor som blir upprörda av att man smädar deras på pedistal upphöjda fantasifoster kallat "gud". Inget annat. -_-

Medlem

Man behövde läsa ett tag före man kom till att det blockerats "i tre timmar"... Det låter konstigt i och med att innehållet i artikeln i övrigt gav känslan att det alltså permanent blockerats.

Hur kommer det sig att det bara skedde i tre timmar? Blockerade dom medan dom granskade innehållet? Blockerade dom som en varning till Steam att skärpa sig?

Kändes som en rätt trött artikel alltså. "Håhå kolla dom är ju helt tokig där borta!".


signatur

subterranean homesick alien

Medlem

@Anton Q: Det verkar som om de blockerade hela steam där tills spelet var borttaget för folk boende i Malaysia.

Medlem
Skrivet av Serkish:

Hånar jag emot era sagor om apor etc.. ? Å att människan är djur?

Dagens verklighets-quiz

Fråga 1
Vilken apa ter sig genetiskt närmast släkt med schimpansfamiljen?

1. Gorilla
X. Orangutang
2. En annan apa (?..)

Fråga 2
Vilken apa kan arkeologiskt påvisas ha delat habitat med schimpansens föregångare så sent som för mindre än 6 miljoner år sedan, något de andra människoaporna inte längre gjorde vid detta sena skede?

1. Gorillans föregångare
X. Orangutangens föregångare
2. En annan apas föregångare (?..)

Det är svårt att håna en sanning stödd av verkligheten eftersom så få tar illa upp. Har du någonsin hört talas om någon som kände sig stött efter att ha hånats för sin ”tro” på den vetenskapliga gravitationsteorin? Det är för uppenbart för så gott som alla människor att dragningskraft är en del av verkligheten. Det gör den förbaskat svår att både förneka och håna. Samma sak gäller människan så som en del av apsläktet även om den verkligheten kräver mer insyn för att kunna förstås och påvisas till den grad att den inneboende sanningen blir obestridlig. Den insynen saknar dock många fler än förståelsen för gravitation. För den som förstår de verklighetsbaserade bevisen så framstår ett hån här som ingenting annat än ett desperat löjeväckande försök att ”motbevisa” verkligheten själv.
Det är däremot lätt att håna eller åtminstone skämta om religion och liknande eftersom dessa filosofier inte stöds på ett enda plan av verkligheten samtidigt som de som tror på det lik förbannat fortsätter att tillstå att ”det är sant” baserat på absolut ingenting annat än sin egen oresonliga för att inte säga ignoranta önskan. Önskningar som verkligheten inte håller med om ett endaste dugg.

Verkligheten styrs inte av åsikter. Den styrs av naturlagar och vill du få ut så mycket som möjligt av denna verklighet då gör du bäst i att lära dig så mycket du kan om dessa lagar. Att förneka vad helst som inte faller dig i smaken p.g.a. någon religion eller liknande gör dig och andra ingen annan tjänst än att fördumma och försvåra.

12
Skriv svar