Medlem
lockerZ

Det har dykt upp ännu en "tjäna-poäng-och-få-saker"-sida vid namn Lockerz.com. Sidan är invite only (jag kan invita er om ni vill) och man tjänar helt enkelt "PTZ" för att sedan köpa saker. Till skillnad från många liknande sidor så får man PTZ väldigt lätt (om än väldigt begränsat för tillfället) och förutom ett startspel som ger en 30-40 PTZ så får man 2PTZ varje dag man loggar in, och 2PTZ när man svarar på dagens fråga på sidan. Får man 40PTZ på spelet och loggar in varje dag så kan man t e x kunna köpa en PS3 (625PTZ) efter cirka fem månader - men då har jag inte räknat med de dagar där det ibland är bonusar, rekrytering och de kommande funktionerna. Om man rekryterar 20 personer får man dessutom dubbla poäng, m a o kan man tjäna ihop till en PS3 på dryga två månader.

Är sidan äkta vara?

http://boards.ign.com/teh_vestibule/b5296/185211055/p1
http://www.fragbite.com/?threadID=816108
http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f

Jag tror faktiskt det. Företaget som äger Lockerz är visst något väletablerat företag också: http://www.libertymedia.com/interactive-lockerz.aspx

pma ett meddelande med eran email så ska jag invita er :heart:

Medlem

Jag har alltid svårt att tro på sånt, nån som har erfarenhet av detta? Att logga in på en sida varje dag i ett halvår för att få en PS3 gratis har jag inget emot.


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem
Skrivet av Ellehbg:

Jag har alltid svårt att tro på sånt, nån som har erfarenhet av detta? Att logga in på en sida varje dag i ett halvår för att få en PS3 gratis har jag inget emot.

Dom har inte börjat att skicka grejer till europa än men 15 oktober börjar dom med det efter att man har invitat 20 personenr så bli man z-listad och då får man dubbelt med poäng och en t shirt och den t- shirten har jag här och nu bredvid mig fick den helt gratis som sagt skicka pm ifall ni vill ha invite man måste ha invite nu när det är i beta men 15 oktober så släpps de på riktigt

Medlem

Hm fick en invite och fyllde i allt sen så dog sidan helt när jag hade skickat allt, bara en tom sida kommer upp, har varit så en stund nu, kollade min mail och har ej fått något svars-mejl, ska man få det?

En polare pratade varmt om detta så tänkte se what the fuzz is all about.

Edit: Nvm, funkade att logga in nu iaf men inget svarsmejl har kommit, man kanske inte ska få det.


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

Medlem
Skrivet av thedude93:

efter att man har invitat 20 personenr så bli man z-listad och då får man dubbelt med poäng och en t shirt och den t- shirten har jag här och nu bredvid mig fick den helt gratis

Bilder eller det hände inte.

Also ;

Skrivet av Forumets regelbalk:

3.2. Spamma inte
Vi ser allvarligt på spam, det vill säga alla typer av skräpinlägg. Som spam räknar vi upprepade meddelanden i ett och samma ämne (t ex länkar till andra sidor eller otillbörlig reklam), meningslösa eller off topic-inlägg som skrivs för att irritera eller förstöra för andra, eller olika "rekordförsök" som går ut på att skriva så många inlägg som möjligt i en diskussion.

Edit: Look ma i'm a backseat-moderator


signatur

Morning Glory, the revival!
An "It's so easy" to be social, "It's so easy" to be cool

1
Skriv svar