FZ-läsarna föreslår sina Star Wars-spel!

Robot
FZ-läsarna föreslår sina Star Wars-spel!

"Man släpps från ett rymdskäpp i endast kallingarna och får snabbt se till att loota fram ljussabel o laserpistol."

#dice, #disney, #ea, #lootbox, #star-wars-battlefront-2


Medlem

Total war: Star wars hade på riktigt vara sjukt coolt. Se en gigantisk arme av stormtroopers marschera mot fienden och när slaget börjar ser man laserkulor(?) flyga överallt. Blir som en vacker regnbåge fast bara i rött

Medlem

Jar Jar: A Binks to the past.

En origin story där jar-jar lyfter och kastar buskar på Naboo, inleder varje pratbubbla med "Meesaaa" får en munkavle med motivationen "It is dangerous to go it alone".

Medlem

Om Mortal Star Kombat Wars släpps finns en risk att en viss Jar Jar Binks blir överrepresenterad när det gäller att vara mottagare av såna där avslutningar (fatalities).

Medlem

The Siths 4, en vardagssimulator som låter dig uppleva både hat och ångest då du försöker få livspusslet att gå ihop.

Medlem

Jag vill ha ett Star Wars där man kan gå runt fritt i hela dödsstjärnan och utforska utrymmen. Samma sak med en Star Destroyer så vore det så grymt om kunde vandra runt fritt och testa på tex att sitta vid paneler och styra skeppet, eller olika kanoner, lastrum, sovhytter osv... Sen naturligtvis en kampanj som utspelar sig på dessa ställen.

Medlem

Red dead jar jar. Ett spel där man som jar jar blir tvingad av boss nas att utföra diverse illdåd för att få tillbaka medborgarskapet.

1
Skriv svar