Medlem
Lootboxes

Så vad är egentligen skillnaden på, säg, hockeykort, Magic: the gathering, Counter Strike osv när det gäller "gambling" när man köper ett paket?

Nu har jag inte spelat SW BF2 men är det egentligen någon skillnad? Tänkte på häxjakten som pågår. Eller köper man sig till fördelar med dessa lootboxes i SWBF ?

Medlem

dom vill ha lite skatt på dom inkomsterna antar jag.

Medlem

Fundersam, om du vet om att det var ett viss ståhej så kan du inte missat alla reportage exakt vad det handlar om.

Men iaf vad hela debatten om rng lootboxes handlar om är om det triggar ett visst beteende och det är ett stort ja på det.

Inte första gången det kommer upp men just att bf2 får mycket flak är för dess extrema p2w som boxarna faktiskt innebar och det i kombo med rng så ja där har du gamling i ett nötskal.

I regel en lootbox som har ett innehåll som du på förhand vet innehåller en specifik prul och du vet det räcker med en lootbox för att få det, är inte gamling det triggar inte samma beteende.

En om du vet att en lootbox kan innehålla en specifik item ,däremot vet du inte när du kan få det, kan komma i lootbox1 men kan också ta flera hundra lootboxes innan du får den specifika item.

Kryddan på moset är då bf2 där det även finns p2w item, spel med rng lootboxes som inte har p2w item suger men är inte lika jvligt som i bf2.

Men vi får väl se vad det slutar i dom har väl gjort vissa ändringar och ska göra mera.


signatur

quod similis saporem blandeque coruscant

1
Skriv svar