Lego Boost-problem och hur du delvis löser dem

Skägg.
10 Chambers
Lego Boost-problem och hur du delvis löser dem

Så fort jag visade Lego Boost för äldsta sonen vände han tvärt, det där motoriserade tåget han sparat till var inte längre intressant. Han ville använda sparpengarna till Legos programmerbara robot. Problemet var bara att det krävde en surfplatta då allt sker via en app. För några veckor sedan släpptes dock en Windows 10-app så i helgen slog han till.

Vi stötte på problem ganska så omgående då bygginstruktionerna, som är integrerade med med interaktiva lärfunktioner kring funktionerna, vägrade starta. Som tur var hittar vi dem på Youtube och han kunde iaf sätta igång och bygga. Vi lyckades också komma förbi introduktionen, som hängde sig gång på gång, genom att i menyn låsa upp alla delar manuellt. Det dock väldigt slumpartat vilka delar som faktiskt funkar.

Även programmeringen dras med problem, ibland händer inget alls och ibland stänger programmet ner sig. Har sökt runt och det verkar ske väldigt lite forumdiskussioner kring Lego Boost om problemen, däribland kan man se det nämnas i recensioner av appen.

Vissa menar att Creators Fall Update ställde till det och att en uppdatering ska komma 16 december. Vi hoppas också att en utlovad mobil-app kanske är stabilare. Tänkte också skriva en recension när väl allt är klart.


signatur
Medlem

örnsock var det! SAOL 2018?


signatur

나는 야옹 야옹 야옹 고양이 // 화나 게 하면 가만 안 둘 거야

Skägg.
10 Chambers
Skrivet av Kane:

örnsock var det! SAOL 2018?

Hehe, ska inte skriva långa inlägg via mobilen.


signatur
Skägg.
10 Chambers

Oh, hittade ett officiellt "cheat sheet" från Lego med alla funktioner. De avsnittet är buggade i Windows 10-appen men än så länge verkar den fria kodningen lira. Sjukt många funktioner!

http://uploads.brickset.com/docs/legoboostcoding.pdf


signatur
1
Skriv svar