Medlem
Dold pärla!

Tja tänkte tipsa om ett spel som jag anser är en dold pärla; Renegade-x

Fan-made modern version av spelet C&C Renegade(2002) skapat i unreal engine, grymt kul, extremt lag baserat, gratis.
Ungefär ett community på 200 spelare så man får en old school känsla där man känner igen de flesta på servrarna(30vs30). Jag har spelat detta från och till i 3-4 år och det uppdateras kontinuerligt.

Hela grejen med C&C Renegade är att du spelar som en karaktär(1st/3rd-person) och ska slå ut motståndarens bas. Spara ihop credits genom att spela bra och hjälpa laget, skydda harvestern annars ligger dit lag efter i credit-score vilket innebär att ni inte har råd att köpa bättre karaktärer/fordon. Slår motståndarna ut t.ex. ditt lags Airstrip(NOD) eller Weapons factory(GDI) så kan fordon inte längre köpas osv.

En dold pärla i mina ögon då det inte får vara på steam för att EA äger fortfarande namnet om jag förstått det rätt och ja, ni vet ju alla hur EA är när det gäller ta hand om fans till gamla spel. Så är du som jag lite äldre och kanske känner att toxic-egotrippande i moderna shooters inte är din grej så prova.
Åtminstone en server är full varje kväll.

Nedan är ett videoklipp ifrån ett helg-pug spel, där alla kan vara med och snacka i discord och spela lite mer strategist än ett public-game. Här kan ni få se lite mer direkt vad spelet är och vad det går ut på

Förhoppningsvis har du hittat ett nytt spel

1
Skriv svar