Full Kontroll – en podcast om spel, film, tv-serier och öl

@smuts: kul att du hittade oss, du har några timmar att ta igen om du vill 😉 om du gillar det du hör får du gärna lämna itunesrecension senare.

Medlem

Kan tillägga att jag nu uppdaterat huvudposten också, ville få det gjort när vi fick publicitet av FZ 😉 kommer komma ytterligare en uppdatering framöver men nu är den betydligt mer uppdaterad än tidigare iaf.

Vill bara påminna om #LajvMedLabi klockan 23.00 ikväll. @laban005 tar sig an Resident Evil 4 med start ikväll. På grund av höggravid flickvän kan det ställas in i sista sekunden 😛 så se till att starta notiser på twitter för att vara uppdaterad, antingen fullkontrollpod eller FredrikLabi.

Medlem

Avsnitt 73 är ute!

Ett ganska kort avsnitt där vi pratar Punisher (igen), Star Trek Discovery, Bebisfabriken och Designated Survivor. Vår ölsommelier kom på besök och bjöd på podcasttips om öl, han passade även på att spela Worms Battlegrounds med oss.

Trevlig lyssning!

Runt kl 21 ikväll fortsätter #LajvMedLabi med RE4! Del 1 ligger redan ute att titta på i efterhand, på antingen twitch eller youtube.

Del 3 av RE4 i #LajvMedLabi planerat till torsdag runt 23. Återkommer om det skulle skita sig.

I avsnitt 74 avhandlar Joel och Mascoll Netflixserien Godless, spelet Opus Magnum, VR-spelen I expect you to die och Sairento. De delar på en Pripps Blå Julöl och avslöjar en tävling!

För att vara med i tävlingen vill vi att du hör av dig och berättar vilket årets bästa avsnitt av podcasten har varit. I potten finns en Super Marioposter och vinnaren avslöjas i nästa veckas GOTY-avsnitt, som också blir det sista avsnittet innan jul och nyårsuppehållet.

Utöver tävlingen så får man jättegärna höra av sig med egna favoritspel/filmer/serier från året som gått, så kanske vi läser upp det i nästa avsnitt. Skriv enklast på vår Twitter om du vill tävla eller komma med personliga listor.

Skriv gärna en itunesrecension och säg vad ni tycker om oss och framförallt... Glöm inte att hålla käften!

Medlem

Siktet är inställt på #LajvMedLabi ikväll vid 23, inte omöjligt att bebisen kommer vilken dag som helst så får väl se om det blir dags i livestream 😂

Medlem

Vattnet går! Abrupt slut på streamen för att bebis vill ut 😂 4h senare föddes Alicia ♥ se den korta streamen o garva åt avslutningen på YT eller Twitch nu.

Snabba er att tävla om vår fina Marioposter! Ge oss en tweet på ditt favoritavsnitt av denna säsong av Full Kontroll. Vi behöver ditt bidrag idag om du vill ha en chans att vinna.

Lyssna på det försenade Full Kontroll Of The Year! Säsongens sista avsnitt och vi går igenom 2017. Vi tävlar även ut NHL 18 till PS4 och Star Wars Battlefront 2 till PC! Star Wars kan redan rykt då Originskoden läses upp i avsnittet så snabba in och lyssna nu direkt!

Årets sista #LajvMedLabi blir på lördag kväll, följ oss på twitch och/eller twitter för exakt tidpunkt.

Gott nytt år!

Vi på Full Kontroll stänger nu 2017 iom att sista #LajvMedLabi för i år precis avslutades. Shout out till whiskyost som hittade in i streamen och framförallt podden genom FZ. Det tackar vi för, ju fler desto bättre. Glöm inte att tävla i vårt goty-avsnitt heller, finns ju spel att vinna för tusan!

Gott nytt år allihop och vi hörs snart igen!

Vi är tillbaka!

Välkomna till 2018 och avsnitt 76, med ingen mindre än Sara Bergmark Elfgren, finns egentligen inget att tillägga, bara in och lyssna!

Medlem

Och imorgon vid 23-tiden är #LajvMedLabi tillbaka med RE4.

Ikväll runt 23-tiden återvänder #LajvMedLabi med del 7 av RE4, går att se på vår twitchkanal

Del 1-6 och tidigare streams finns på vår youtubekanal

Avsnitt 77 finns nu att lyssna på. Vi pratar om serierna The Good Place och The End Of The Fucking World. I spelväg avhandlas Getting Over It with Bennett Foddy, August öser även lite mer kärlek över Nintendo Switch.

Lyssna på avsnittet för att få reda på vem som vann NHL 18 ifrån vår GOTY-tävling.

Puss och håll käften!

SPOILERCAST!!! Avsnitt 78 ute nu, lyssna på egen risk, vi spoilar skiten ur senaste Star Wars.

Avsnitt 79 finns nu att lyssna på. Joel och August pratar om filmen The Little Hours, serierna Dark och Black Lightning. I couch co-op compadres spelas Hammerwatch och det dricks två olika öl (en Mango Pale Ale från Hopshed och en Old Foghorn från Anchor).

Vi tackar alla nya (och gamla) lyssnare och uppmanar alla till att lämna en itunesrecension, på så sätt kan fler hitta oss. #LajvMedLabi återkommer i helgen, eftertexterna av RE4 utlovas!

Trevlig lyssning!

Ikväll med start nångång mellan 21-22 kommer vi spela Monster Hunter World, vill någon vara med är det bara att hålla koll i vår PS Community 'Full Kontroll'.

Medlem

Kom in i vår PS Community för att hjälpa oss jaga monster... Live nu!

Medlem

@laban005: skicka över ett ex av monster Hunter så kommer jag in bums 😇

Medlem

@svampfan: haha har inga koder som ligger o skräpar tyvärr, men spelet kan verkligen rekommenderas, framförallt i co-op 👍

Medlem

@laban005: haha tusan då. Nä men skämt åsido så verkar det onekligen intressant och blir nog absolut till att plocka upp det snart trots en redan på tok för lång backlogg ☺️

Medlem

@svampfan: gå med i vår PS Community så har du koll på när vi spelar saker tillsammans, notis i twitter är också smidigt. Just Monster Hunter vågar jag lova att det kommer co-opas fler gånger. Och prata inte om backlog, herregud vad länge man skulle kunna spela spel utan att köpa nya 😂

Medlem

Nu finns min avslutande stream från RE4 även att se på Youtube, eftertexterna rullade sent i natt 👌 nästa spel att streamas i #LajvMedLabi blir Observer, start sent imorgon kväll.

Medlem

Glömde säga att ikväll runt 23 blir det ny monsterjakt också!! Var med vettja

Medlem

@laban005: där är jag med sedan länge även om jag kanske inte varit så aktiv ☺️👍🏻

Medlem

@svampfan: vad roligt 😊 ingen har varit speciellt aktiv där, försöker ändra på det genom bl a såna här spelkvällar.

Lyssna på avsnitt 80 nu! Vi pratar Monster Hunter World, Bloodborne, Altered Carbon, Thor: Ragnarök och couch co-opar Human Fall Flat. Vi dricker en öl och avslöjar det senaste kring programpunkten Utmaningen, som återuppstår i ny form, och vi vill ha alla lyssnares hjälp.

I senaste #LajvMedLabi påbörjades Observer, RE4 är alltså avslutat och hela kalaset går att följa på Youtube.

Trevlig lyssning!

Skriv svar