Analyseringstråd, Little Devil Inside

Tråddemonen
Testpilot
Analyseringstråd, Little Devil Inside

Tjena alla! tänkte köra en ny typ utav tråd, vet att det är mycket på gång inom spelvärlden och att vi alla har något att se fram emot i år! Men det är inte bara stora spelstudios som kommer att släppa bra spel i år.
Har själv haft ett öga på en del indieprojekt inom spelvärlden och det finns en del guldkorn gömda bland projekten, tänkte att jag skulle skriva lite och upplysa om ett par potentiella spel titt som tätt så att alla kan ta del utav dem.

Spelet jag tänkte skriva om här är Little Devil Inside som är ett mycket ambitiöst projekt och som verkar mycket lovande!
Hoppas ni gillar tråden och diskutera gärna, samt kan vi alla hjälpas åt att finna lite kul information kring spelet. Om det faller er i smaken av det jag har lyckats samla och skriva lite om.

Vad är Little Devil Inside?

Little Devil Inside är ett action/äventyr/RPG/survival spel, utvecklat utav Neostream. Spelaren antar rollen som en anställd hos en professor som specialiserar sig i att forska om paranormala monster och det är ditt jobb att hjälpa professorn att utföra sitt arbete. Du kommer att stöta på mystiska varelser och det gäller för dig och dina kollegor att utföra era uppdrag.

Titta här för att se spelet

Eftersom att du jobbar för en professor som vill studera de mystiska ting som du kan stöta på under spelets gång, så kommer spelet att grunda sig mycket efter forskning. Detta innebär att när du är ute på dina äventyr så kommer du att få ta med dig saker tillbaka som kan ge information kring monster och annat som din arbetsgivare har intresse för. Detta kommer även att ge dig som spelare hjälpsam information för dina framtida äventyr.

Little Devil Inside är ett spel som först och främst är menat att ge dig som spelare en unik spelupplevelse. Det kommer finnas många minnesvärda sekvenser inom spelet som är menat att uppleva som filmiska upplevelser, så spelet kommer inte att allt för många menyer för att få spelet att kännas mer levande och uppslukande. Om du transporteras via ett tåg, eller är ute på en promenad så kan du stöta på unika händelser som ger dig en fördjupande känsla av oförutsägbara äventyr. När du så väl har utfört ett uppdrag eller känner att avsluta äventyret så kan du ta dig hem eller ta dig till en stad för att återhämta din karaktär samt förbereda dig inför nästa gång du tar dig ut. I städer så kan spelaren även stöta på händelser, som kommer få spelaren att känna att även statsmiljöer inte är allt för förutsägbara.

Spelarens karaktär i sig är inget speciellt, karaktären kan bygga upp mer styrka och färdigheter, men karaktärens prestation kring utvecklingen kommer fortfarande att hållas inom mänskliga gränser.

Animationerna för karaktären är riktigt dynamiska för att få spelarens karaktär att kännas levande.

Transportering kommer att vara en stor del inom spelet, spelare kan åka tåg till sina destinationer, åka bil, åka ut till havs via båt eller rida på kameler. Alla fordon som spelaren och hans kollegor kan styra och ta sig iväg tillsammans i kan även uppgraderas inom spelet. Dvs bil eller båt som exempel, tåg kommer nog konduktören inte gå med på att man mekar med.

Som det stod innan på tråden så kommer spelet att inte innehålla så många menyer för spelkänslans skull, det kommer vara viktigt för dig som spelare att se efter din karaktär. Detta innebär att du kommer att få hålla ett nära öga på karaktären när den uttrycker känslor som kan visa t.ex. att karaktären fryser, är rädd, hungrig eller sjuk.

Omgivningen kommer ha en stor mening inom spelet. En stol, sten eller säng kan spelaren interagera med. Du kan göra allt från att sitta, sparka eller ligga på saker. Det är menat för att objekt inom omgivningen inte existerar bara för visuellt stöd.

Spelet kommer såklart att ha ett flerspelarläge online, detta innebär att spelet kommer innehålla co-op för vissa uppdrag men du kan såväl stöta på andra spelare även helt plötsligt inom spelvärlden. Ungefär som online läget för spelet Journey.

Spelet i sig verkar riktigt udda men på ett bra sätt för att engagera oss spelare lite mer känslomässigt.
Det finns mer information på deras kickstarter Här och sen har ni deras hemsida här. Hoppas ni gillar tråden, jag hade mycket kul att skriva den i alla fall.

Destroyer of framsidan
Hedersgurka

Imponerande bredd på miljöerna. Jag gillar dessutom grafiken skarpt. Ska definitivt hålla ögonen på detta, tack Zimpan!


signatur

Trottoarkantssnubblande insjögangster.

Tråddemonen
Testpilot

@Gustav Höglund: Yes, ett mycket lovande projekt. Tänkte att jag skulle få lite fart på skrivandet, så jag kör lite research trådar och gör om dem till Officiella trådar inför release. Lite lättare att hålla koll på projekten och samla all information på en och samma plats.

Kul att du gillar tråden Gustav!

Avstängd

Action/äventyr/RPG/survival spel som innehåller expeditioner är någonting som jag har önskat. Tack för tipset!

Tråddemonen
Testpilot

@xtrem11: Ja det verkar riktigt kul som online spel också, blir nog en hel del garv och nervösa gap från flera spelares sida. Nog ett av de få Indieprojekt som jag lär köpa vid release.

Inga problem, kul att du gillar tråden!

Medlem

Ser RIKTIGT lovande ut, fan vad hype jag vart!

Tråddemonen
Testpilot

@OddGreen: Vad kul! Jag är riktigt taggad inför detta!

Moderator | Testpilot

Det här såg riktigt lovande ut må jag säga. Grafiken om något står väl ut mest och ser fantastisk ut.


signatur

Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott i alla fall.

Tråddemonen
Testpilot

@uberpwnage2.0: Ja, det man får se utav gameplayen verkar gå riktigt fint ihop. Animationerna är väldigt imponerande!

MEG
Medlem

Tycker om grafiken i Little Devil Inside, hoppas att det blir lika roligt som det ser ut.
Vi kan tacka spelguden för alla indie och mindre utvecklare, tack vare dem så kommer det spel med nya ideer och nya tag.


signatur

Death is only the beginning

Tråddemonen
Testpilot

@MEG: Ja alltid kul att se lite utvecklare som bygger sina projekt efter egna villkor och skapar nya grunder för framtida inspiration.

Medlem

Väldigt snyggt. Visar att det går att göra snygga spel även med enkla medel. Mycket har med ljussättningen och animeringarna att göra, båda är riktigt bra.

Medlem

Att jag inte sätt något från detta förut, efter dessa filmer och bilder så fick man ju nästan lite ståfräs...

Medlem

Jag tror jag blev lite kär i detta spelet. Animationerna och miljöerna ser ju helt underbara ut!

Medlem
Tråddemonen
Testpilot
Skrivet av Buio:

Väldigt snyggt. Visar att det går att göra snygga spel även med enkla medel. Mycket har med ljussättningen och animeringarna att göra, båda är riktigt bra.

Ja, man behöver inte fylla världar med en massa saker bara för att skapa en schysst stämning. Räcker att hålla det kort och gott samt jobba lite på de andra sakerna som har betydelse i ett spel.

Skrivet av Natrium:

Att jag inte sätt något från detta förut, efter dessa filmer och bilder så fick man ju nästan lite ståfräs...

Haha sedärja

Skrivet av Blackwolfe:

Jag tror jag blev lite kär i detta spelet. Animationerna och miljöerna ser ju helt underbara ut!

Ja utseendet känns lite som en clay animation film, fast rörligare animationer.

Skrivet av Megagurra:

Kul att du gillar det

1
Skriv svar