90-talet återvänder – V-Rally 4 tillkännagett

Robot
90-talet återvänder – V-Rally 4 tillkännagett

Kommer till pc, Switch, PS4 och Xbox One i höst.

#pc, #ps4, #rally, #releaselistan, #switch, #v-rally-4, #xbox-one


Medlem

Satan vad man spelade det första V-Rally på psx när det begav sig. Kommer ihåg att jag smygöppnade det å spelade i smyg då det var en födelsedagspresent.

Gnällkuk

Frågan är ju hur det kommer att stå ut egentligen. Konkurrensen är ju hyfsat hård idag, V-Rally håller ju ett nostalgiskt värde för oss som nötte det på playstation back in the day.


signatur

..:: trickeh2k ::..
Windows 11 Pro - Ryzen 7 7800X3D - ASUS TUF B650-PLUS - Kingston FURY Beast DDR5 64GB CL36 - MSI MAG A850GL - MSI RTX 4080 VENTUS 3X OC - Acer Predator XB271HU - ASUS VG248QE - QPAD MK-85 (MX-Brown)/Logitech G PRO Wireless - Samsung 960 EVO 250GB, Samsung EVO 860 500GB, SanDisk Ultra II 480GB, Crucial MX500 1TB, Kingston KC3000 2TB - Steelseries Arctic 5 - Cooler Master Masterbox TD500 Mesh V2

Medlem

Läser om ett nytt V-Rally : OJEFLAR vad coooolt
Läser att det är samma utvecklare som WRC-serien : NOOOOOOOOOOOO.

Det är alltså ett renodlat försök att lura oss, istället för ett nytt wrc som vi alla vet kommer suga så "återuppväcker" dom V-Rally som också kommer vara dåligt jämnfört med dagens rally-lir (kollar på dig Dirt-Rally).

Vore jävligt kul om jag har fel dock och att spelet verkligen levererar


signatur

PC: i5-10600K | 3070 Ti | 32GB DDR4 | nVME 1TB

Redaktör

@b0ne: du blir inte "lurad" av att någon gör ett spel som inte faller dig i smaken. Det måste få finnas rallyspel med olika inriktning och ambitioner, och faktiskt också av olika kvalitet. Som konsument har man stora möjligheter att ta reda på om ett spel passar ens smak: recensioner, streams, andras omdömen, osv. Det är bara att vänta med köp tills man är säker att det passar ens smak, alternativt avstår man.

Däremot kan man ha åsikter på återanvändningen av etablerade namn och spelserier, men det är knappast något nytt. V-Rally är faktiskt ett strålande exempel: de två första spelen släpptes som Need for Speed: V-Rally (2) där. Men även här är det upp till konsumenten att ta reda på saker och ting själv, ett bekant namn är ingen garanti för att det är vad man vill ha.


signatur
Medlem

Det har gav mig ett brett leende att se, roliga nyheter!


signatur

Nämen!

Medlem

Instabuy om de använder samma fysikmotor som när det begav sig.


signatur

Styret upp och däcken ner

1
Skriv svar