Den gröna omställningen (Sveriges Radio: Klotet)

Medlem
Den gröna omställningen (Sveriges Radio: Klotet)

signatur

Yes... jag har legat under en sten...
Ett av de bästa spelen år 2017

Medlem

Blä, MP vill göra det i princip omöjligt ekonomiskt/tidmässigt att bo på landet. Straffar sig att försöka undvika att bidra till bostadskrisen gjorde att flytta ut både på landet och till ställen som är mindre attraktivt. Alla kan inte bo i innerstaden i Stockholm och åka elcykel till jobbet. Aldrig mer, hoppas de åker ut och de är en av anledningarna till varför jag inte kommer rösta på sossarna, eftersom sossarna med 99% sannolikhet måste ta hjälp av MP för att bilda en majoritetsregering.

Medlem

Står en väldigt speciell whiskey här som väntar på att öppnas när MP lämnar riksdagen!

Förstår mycket väl om man bor i en storstad att MP kan te sig lockande men att bo utanför storstäder och rösta på MP är som att vara nazist or rösta på FI eller drogmotståndare och rösta på PP...

"Stureplanspartiet"

Vart är förresten Lille Fridolfs kolbit? Inför valet viftade han med den i varenda debatt men den har visst försvunnit...


signatur

나는 야옹 야옹 야옹 고양이 // 화나 게 하면 가만 안 둘 거야

Medlem

MP är det mest ironiska och självmotsägande partiet av dem alla. Istället för att göra det billigare och enklare att bo på landet och försörja sig på lokalt producerade produkter så gör dom det så dyrt som möjligt. Fler flyttar till stan vilket ökar belastningen på städerna, fler bönder lägger ned och man måste importera mat istället för att handla en kilometer bort osv osv osv. När dom dessutom inte lever som dom lär (tar flyget mest av alla politiker, målar båten med miljöfarliga ämnen) så blir det ett mysterium varför folk röstar på dom. Värst av allt är, som en del redan nämnt, att S samarbetar med dom bara för att få/behålla makten och så får dom oproportionerligt mycket inflytande. Längtar grymt mycket till valet i höst, det skall bli intressant.


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

Medlem

@Kane:

Helt rätt.

Det väntar lite finare champagne här som varit i kylen en väldigt lång tid som skall korkas upp när dom åker ut.

Skål!


signatur

The more I practice, the luckier I get.

Medlem

Kan bara hålla med.

Är man intresserad av svensk mat, omställning till kärnkraft/sol/vind/vattenenergi och EKONOMISK hållbarhet är Centern det enda (om än halvtaskiga) alternativet.

Vill man göra livet... säg, ekonomiskt ohållbart för hela Sverige, utrota möjligheterna för lantbrukare att gå med förtjänst och dessutom slå ner vita män (partriarkatet) med feminism så är det MP.

Medlem

Jag ställer mig också till skaran som önskar MP ut från riksdagen.
MP gör att man tvekar dessutom att rösta på S eftersom dom av nån anledning vill sammarbeta med detta parti.


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Medlem

@Shinnichi:

Skulle korka upp skumpa om Centern åkte ur också, tyvärr kommer dom nog klara sig denna gång. Nästa gång kanske, får vi hoppas.


signatur

The more I practice, the luckier I get.

Medlem

Skulle nog tro att de flesta vore socialdemokrater om socialdemokratin fungerade som socialdemokraterna låtsas att den gör. Nu spelar inte verkligheten och sossarna i samma lag så då blir det svårt att respektera deras politik.

Man vet att det gått rätt snett när så många letar efter det parti de tycker minst illa om...


signatur

나는 야옹 야옹 야옹 고양이 // 화나 게 하면 가만 안 둘 거야

Medlem

MP har gjort det igen:

"Miljöpartiet vill förbjuda bilar med fossildrift i Stockholm år 2030. Och förbjuda bilar med sämre rening än miljöklass Euro 6 i Stockholms innerstad senast 2020.

Språkrörets make kör en miljöklass 2000, som motsvarar Euro3! Som när familjens Ford Ranger från 2005 var ny släppte ut ungefär 20 gånger så mycket partiklar och sex gånger så mycket NOx som en modern Euro6-diesel. När den var ny, alltså. För en Euro6-diesel har ett diagnossystem som omedelbart varnar om reningen slutar att fungera. Sannolikt tappade familjen Lövins bil reningen redan efter ett par tusen mil."

Källa: Aftonbladet


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

1
Skriv svar