Medlem
Dålig smak?

Mest för att jag har tråkigt. Vad tycker du är dålig smak när det gäller kläder, inredning, val av konst osv?

Själv avskyr jag exempelvis t-shirts med "airbrushade" motiv - typ vargar som ylar mot månen osv - Jag vet precis hur det ser ut hemma hos en person som har en sådan T-shirt.

Jag hatar "Dreamcatchers" vid sängen. Jag hatar dessa hörn-skrivbord i 2 mm tjock plywood som en del köper till sina datorer på... typ.. Jysk. Hyllor fyllda med helt meningslösa skuplturer av gubbar, gummor, katter, hästar och fan vet vad - Vem tycker att det är snyggt?

En annan sak jag retar mig på är alla dessa människor som köper PRECIS samma saker och ställer i sina fönster - Jag skall inte säga att det är fult men dessa långa fyrkantiga vita vaser med några pinnar i... samma lampor över bordet, samma hyllor osv, osv - Ingen vågar kliva utanför standard.

Vad ogillar du?


signatur

My goal in life is to be the person my dog thinks I am.

Medlem

Jag ogillar klädstilen där kallingarna ska synas,
det är ju bara komiskt att se folk hela tiden fiska upp byxorna som ofta åker ner för långt,

detta är ännu ett mode som folk kommer asgarva åt i framtiden.

Ogillar också folk som försöker påverka andra att ha en annan klädstil än den folk gillar,
folk som trivs med det dom har på sig ska få ha det utan att andra ska komma och vara duktiga.

Man ser ju hur folk vantrivs eller ser allmänt pinsamma ut när dom ska stylas i diverse tvprogram.
Våga vara dig själv och stå för det, skit i alla andras åsikter.

Medlem

Håller med dig om det där med att ingen våga kliva ur normen gällande saker såsom spotlights och annat krux i husen. Tråkigt och opersonligt så det förslår.


signatur

[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Medlem

Jag är benägen att hålla med.

Vidare kan jag säga att tavlor på gråtande barn är bland det fulaste man kan hänga upp på väggen.

Även vissa rum från inredningsprogram på TV framkallar kväljningar. När man använder skarpa färger som signalröd och orange som heltäckande väggfärg har man inte alla indianer i kanoten. *Min åsikt*


signatur

C-64, 64kb RAM, The Final Cartridge III, 5,25" 1541-II, WICO Bathandle <---In action Spelmusik

Medlem

Har tycker inte det är nå fel på folk som har fula kläder. Bara kläderna är så man själv tycker dom är sköna också så ska man ju ha dem på sig.


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem

Håller med om det där med kallingarna. det ser ju bara löjligt ut i mitt tycke.

Vidare gillar jag inte dom där solcellslamporna som alla har i sina trädgårdar, ser bara billigt ut.

Och såna där jävla bjällror som folk hänger upp utomhus som klingar när det blåser på dem. Aaaarrrgh!

Gillar inte heller folk som bor inne i stan och släpper ut sina kattkräk överallt, så de kan skita i barnens sandlådor, klättra på folks bilar, etc.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem

Jag ogllar folk som säger att dom har sin egen stil medans dom ser ut precis som alla andra med samma stil. I synnerhet folk som säger sig tillhöra rockare, emos, gothare, punkare, hiphopare etc. Väx the fuck up.

Sen håller jag med om det där med samma inredningssmak hos alla. Jag brukar kalla det för IKEA-syndromet, inte för att det är något större fel på IKEA bortsett från den dåliga kvalitén på saker som gör att du måste köp nytt efter ett tag. Man får vad man betalar för som man brukar säga. BoConcept ftw.

Hm vad mer... jo, jag brukar få en lätt känsla av illamående av att vistas hos folk som har sverigeflaggor, bandposters, bilar, JESUS(?!) etc uppspikade väggarna. Jag menar vad fan, kom igen nu.

Medlem

Jag ogillar (killar)män som går med bar överkropp inne i stan, och jag HATAR när dessa människor invaderar de annars trevliga uteserveringar.
Jag ogillar alla som har "snygga" tjejer som avatar. Jag ogillar alla som tatuerar in sitt namn (speciellt dem med Old English-typsnitt) på kroppen. Jag ogillar människor som värnar om något de kallar "fosterlandet". Jag ogillar folk som säger "bara för att man sjunger nationalsången så är man rasist!" (är det inte konstigt att just dessa människor ofta är rasister?). Jag ogillar människor som kallar sig "nationalist". Jag ogillar ordningsvakter och kontrollanter på bussar och spårvagnar. Jag ogillar alla "jag tycker man ska få ha på sig det man vill"-svar i den här tråden. Jag ogillar en väldigt massa saker, men ber att få återkomma. Blir ju bara arg av det här!


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

Jag ogillar inredning som inte är praktisk som t.ex. massor av kuddar i soffan, prydnadssaker på bordet som man måste flytta på hela tiden osv. Saker som är ivägen helt enkelt.

Jag ogillar också inredning som helt saknar personlighet och ser ut att vara taget direkt ur den senaste IKEA-katalogen.

På tal om IKEA så avskyr jag verkligen alla skrangliga datorskrivbord med en utrullningsbar skiva för tangentbord undertill. Dessa totalt oergonomiska och veka spånskivekonstruktioner som alltid saknar adekvat benutrymme faller oundvikligen ihop i sina beståndsdelar efter fem minuters användande.

En sista sak jag vill gnälla på hittar man inte i hemmet utan i trafiken. Det är sådana där solskydd utformade som nallebjörnsansikten som verkar vara standardutrustning i alla combibilar. Jag vet inte varför jag ogillar dem så men varje gång ett av dessa sugproppsförsedda ansikten stirrar på mig genom bilrutan känner jag hur irritationen bubblar upp inom mig. Den värsta mardrömmen är när man hamnar intill en i en stillastående bilkö. Allt jag vill göra är att slita tag i otyget, slänga det på backen och hoppa på det samtidigt som jag skrattar hysteriskt av skadeglädje. Man kanske skulle söka professionell hjälp för detta.

Medlem

Bot Adrian påminde mig om något jag ogillar också: Människor som skriver med stor bokstav i början av varje ord. Exempel: "Kul Inlägg På Ett Bilforum..."


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

jag ogillar dubbelmoral.

Speciellt tidningen frida som jag läser då jag har tråkigt (bästa tidningen ju :beatup: :P..
Jag syftar mest på den dära kevin och världens photoshoppade ögon. Där skriver de jämt ändå "vi vill inte att personer på foto ska vara photoshopade" blabla.

När ni ser någon, hälsa från mig om att jag hatar den

Medlem

aw shit dator bord med rörliga delar e bara fail för det är större chans att det utrullbara bordet kmr pajja
papperskorgar som man kanppt kan trycka ner foten i suger också hårt.
Folk som cementerar glas bitar på på sin tomt mur...
röda tegelstens hus som ska vara "fina", ffs det var byggt på 1800-talet, dags o renovera innan det trillar ner va?!
brunmålade tegelstens fasader, eller mm målade tegelstens hus iaf...
Områden utan mkt personligthet där alla husen ser identiska ut och man bara bytt ut texturerna på framsidorna
heltäckningsmattor på golven sovrum som vardagsrum...
Överdrivna mängder rosa gör mig illamående
bord som är 95% gjort av glas..väldigt opraktiskt och onödigt att man inte ska våga ställa ett glas dricka på bordet ens..
Jättekompakta engelska radhus byggda för 100 år sedan.
Hemglass bilen och dess hemska melodi, trodde den var hemsk i Sverige men vänta tills ni hör den engelska som dessutom insisterar på att spela så högt att man får ont i öronen om man råkar vara ute o gå o den kmr förbi körandes...
Folk med gamla tidningar i fönstret istället för gardiner.. ugh! Vad gör dem egentligen där inne undrar man då
Wee tröjjor och björn borg märket och andra onödigt dyra klädmärken med typ 10 gånger tillverkningskostnaden som pris..
Silverfärgade bilar
Stadsjeepar
Epa traktorer, hade bara sett en enda i mitt liv tills ja var i arvika ett tag

Jee
Medlem
Skrivet av CastorFiber:

Själv avskyr jag exempelvis t-shirts med "airbrushade" motiv - typ vargar som ylar mot månen osv...

Underskatta inte en riktigt fin Wolf Shirt!
"The graphics on this Wolf T shirt are outstanding!"


signatur

Eller inte?

Medlem

byxor instoppade i strumporna + ful skjorta + keps med rutigt mönster/överdriven hårgelé-frisyr.

hmm, vad finns det mer.
såna där guidos, helt åt helvete så fult fast jävligt kul att titta på.

Medlem
Skrivet av bjosarn:

Bot Adrian påminde mig om något jag ogillar också: Människor som skriver med stor bokstav i början av varje ord. Exempel: "Kul Inlägg På Ett Bilforum..."

Håller med helt fult ut där! Grymt irriterande. En till sak är när folk gör radbyte efter varje mening.


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem

Säger bara Ed Hardy...fan jag blir arg bara jag tänker på det! "Nää menee vad ska vi ööhh skapa för trend nurå? Hmmm, JA!!!11 döskallar, rosor och diverse douche tatueringsmotiv...det har väl inte varit poppis innan?

Sen att skiten kostar 19193294939594969589.89:- är en annan sak. Nu har jag även börjat störa mig på dom här löjligt fula byxorna med enorma tryck på baksida och nedre delen av byxorna, sen att folk väljer att stopp in byxorna innanför sockarna gör ju inte saken bättre.

Stör mig även på att varje gång en super-GT MC (riskokare) kör förbi ett område där minst 2 personer råkar vara, så känner sig den här enormt tuffa individen att det passar sig väldigt fint att stegra med hojen...

Tycker även att det är väldigt jobbigt när folk säger "I know" när dom pratar i mobiltelefon.

- Shit asså han där hade världens brunaste vader!
- I knoooow!

Sen tycker jag inte om dom här "finborden" som vissa har i sinna hem. Bord som kostar för mycket och som aldrig används och som är alldeles för stora. Det ser bara dumt ut.

Nu känner jag att jag kom lite utanför topicen men var tvungen att lätta på trycket lite.


signatur

What seems to be the officer problem?

Medlem

Nu blir jag väll inte särskilt populär här, men hälsningsfrasen "Tja" har jag problem med. Låter som nått fjortisgrej som inte gått över.


signatur

I'm a snake, follow me!

Medlem

Mögligt bröd har riktigt dålig smak.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem
Skrivet av SuperTank:

Nu blir jag väll inte särskilt populär här, men hälsningsfrasen "Tja" har jag problem med. Låter som nått fjortisgrej som inte gått över.

Jag säger det ofta men håller med en hel del. Tja borde vara mening som tjaaa (vet inte).:up:


signatur

hejsanhejsanhejsan

Medlem

Ogillar pimpade pc-chassi med neonljus, eller Alienware-chassin.

Ogillar stora tygbyxor med 32 fickor och snören som hänger överallt. Dom är ofta camoflaguefärgade, och tydligen poppis bland hårdrockare på sommaren.

Tycker inte om när folk på forum förkortar nästan allt dom ska säga. "ja spelade uc o gainade 3 lvls i gpk".

Ogillar när folk säger (en) data när dom egentligen menar (en) dator. Eller "min data" istället för "min dator".

Medlem

Jag hatar att förlora all data på datorn.


signatur

||||||||||||
||||||||||||

Medlem
Skrivet av bjosarn:

Jag ogillar (killar)män som går med bar överkropp inne i stan, och jag HATAR när dessa människor invaderar de annars trevliga uteserveringar.
Jag ogillar alla som har "snygga" tjejer som avatar. Jag ogillar alla som tatuerar in sitt namn (speciellt dem med Old English-typsnitt) på kroppen. Jag ogillar människor som värnar om något de kallar "fosterlandet". Jag ogillar folk som säger "bara för att man sjunger nationalsången så är man rasist!" (är det inte konstigt att just dessa människor ofta är rasister?). Jag ogillar människor som kallar sig "nationalist". Jag ogillar ordningsvakter och kontrollanter på bussar och spårvagnar. Jag ogillar alla "jag tycker man ska få ha på sig det man vill"-svar i den här tråden. Jag ogillar en väldigt massa saker, men ber att få återkomma. Blir ju bara arg av det här!

Jag ogillar gnällspikar. Du påminde mig just om varför jag ogillar gnällspikar.


signatur

Dryg och bitter.

Medlem

Har så fruktasvärt jäkla svårt för sånnadär tvbänk-bokhylla hybrid. Förstår att kanske en 18åring som nyss flyttat i ny lägenhet där han ska ha massa fester så man inte får ha saker man är rädd om óch är billiga. men annars kan jag fan inte stanna i rummet.

http://www.ikea.com/PIAimages/63368_PE170896_S4.jpg

Edit: Men förhelvetet, såg nu att den där kostar över 4 tusen spänn.
Att köpa den är den enda saken i hela världen det borde va dödstraff på.


signatur

"I wrap my raskal two times, because i like it to be joyless and without sensation. Its a way to punishing supermodels."

Medlem

Finns mycket jag ogillar, men jag gillar inte att gnälla så jag vill inte skriva ner allt.

jag stör mig på folk som stör sig på folk, bla klädstilar osv, det är bra med variation, därför stör jag mig på mainstream. och jag blir glad om någon stör sig på mig.

Medlem
Skrivet av Ragganof:

Har så fruktasvärt jäkla svårt för sånnadär tvbänk-bokhylla hybrid. Förstår att kanske en 18åring som nyss flyttat i ny lägenhet där han ska ha massa fester så man inte får ha saker man är rädd om óch är billiga. men annars kan jag fan inte stanna i rummet.

http://www.ikea.com/PIAimages/63368_PE170896_S4.jpg

Edit: Men förhelvetet, såg nu att den där kostar över 4 tusen spänn.
Att köpa den är den enda saken i hela världen det borde va dödstraff på.

men vadå, man kan ställa fina statyetter , kanske några ljus vid den nya altaren.

Nej usch jag gillar dom inte heller.. jag tror att det är någon 70-tals fenomen för det verkar som när man väl skaffat en sån så är den bestående år in och ut på precis samma ställe och samlar damm.

edit, wunderbar


signatur

thank you, come again

Medlem

Jag ogillar Wiggers. De ser så töntiga ut..


signatur

Nostalgia is a hell of a drug Benny.

Medlem
Skrivet av BULP:

Gillar inte heller folk som bor inne i stan och släpper ut sina kattkräk överallt, så de kan skita i barnens sandlådor, klättra på folks bilar, etc.

Hihi, såg en katt som låg och sov på en Beantly.cab en gång.

Jag gillar inte folk som har byxorna i strumporna, framförallt inte när det är enorma jeans och i pytte-strumpor. Häng är inte heller snyggt. Det finns rätt mycket som är fult men kommer inte på så mycket nu.


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem

Jag tycker inte mycket om de "moderna" husen som byggs. Alldeles för kantiga och stela för min smak. Annars skulle jag i princip kunna gnälla på allting som inte är precis som jag vill ha det. Denna tråd är alltså väldigt meningslös.
FAN VA SUR JAG BLIR AV DEN HÄR TRÅDJ*****.

ne, citera mig inte och påpeka att ni ogillar onödiga foruminlägg...eller överanvändning av Caps lock.

Jag ogillar folk som anser att ens ogillande väger tyngre och är mer värdefullt än någon annans gillande. Samtidigt som jag ogillar det omvända.

NEJ! FÅ MIG INTE ATT SKRIVA MER

Inaktiv

Jag ogillar religiösa som ser ner på mig som om jag vore en förlorad själ eller vilseledd på något vis, samt att dom tror att dom är en bättre människa än mig för att jag inte blivit hjärntvättat som ung.

skön tråd förresten.

Medlem

Jag ogillar religiösa för att dom ser så fjantiga ut, går runt som om dom sett ett mirakel när dom inte sett ett skit,
ibland när man ser en bild på en som är hjärntvättad och en som är religiös så har dom samma ansiktsutryck.

12
Skriv svar