Bota måndagsbluesen med ett gratisspel - 50 koder till Valnir Rok bortskänkes

Medlem

Först ett stort tack till FZ för spelet!

Nu till det aktuella med hur spelet var.

Spelet känns lite som en tidig version av rust fast med mer fokus på survival mot världen tillsammans med en högre tröskel för att riktigt komma igång med det roliga och befinna sig någonstans i mitten av spelet.
Jag tycker det är kul att ha ett spel som fokuserar på hardcore survival men håller med många reviews på steams forum om att uppdateringar sker långsamt och att en del funktioner bör ändras/tas bort/läggas till vilket är självklart för ett EA-spel.
Det som faller för mig är att jag aldrig skulle köpa spelet i dess nuvarande skick då det inte känns tillräckligt klart för att njuta av och även lyckas få med en kompis på det.
Skälet till att detta är att det är alldeles för få spelare vilket jag tycker är väldigt viktigt för att komma in i hela survival med coop då man vill socialisera i spelet och även ha lite roliga "moments" med de andra..

Hoppas devs har tid och motivation till att ge det kärlek så kanske det blir bättre i framtiden


signatur

treat others as you want them to treat you

Medlem

Har precis börjat spela och tycker konceptet har potential. Spelade Darkfall och liknande spel på release så man är ju van vid buggar. Återkommer när jag spelat lite mer men kan säga att det kommer krävas jävla mycket polish för att detta ska bli lockande i slutändan.

Medlem
Valnir Rok

Spelet i sig kan bli bra längre fram men nu går det knappt spela mycket buggar. Inventory i spelet e trasig man ser inte vad som e vad för det ligger typ på varandra o inte i boxarna där de ska va trött grafik det behöver de fixa spelet kan bli bra längre fram bra tanke

Medlem

Jag har inte spelat allt för mycket ännu (ca 3h) men jag kommer definitivt spela mer. Det var lite segt att komma igång tycker jag. Men jag är en van survival spelare med många timmar bakom mig i Ark, Conan och Atlas bland annat, så det var lugnt hehe.

Som andra sagt så var det få som spelade, vilket är lite trist men finns massor av NPC iallafall så det kändes någorlunda levande. De största problemen jag hade var mest quests som jag inte fattade alls hur jag skulle göra med. Speciellt ett där man skulle döda en "Cockerel"(vilket jag antar är en tupp), men kunde inte hitta ett enda levande djur i närheten av quest området. Blev även lite irriterad när min otroligt bra Bio som jag skrev när jag skapade karaktären inte sparades då min Bio ingame var tom. Glömsk ADD man som jag är så kom jag inte ihåg allt jag skrev och orkade inte skriva ny xD

Gillar dock crafting i spelet. Specifikt att man får lista ut lite själv. Lite som original minecraft. Behöver dock spela mer innan jag kan säga mer än så!

Om någon vill spela lite så skicka iväg ett DM! Spelar på PvE Alfred men jag kan givetvis byta server om det skulle vara så!

Medlem
Skrivet av Nyhet:

Vikingar, crafting och survival i en öppen värld söker spelare.

#earlu-access, #valnir-rok


Hej jag vill gärna ha kod till spelet om det finns några nycklar kvar tackar så hemskt mycket i förväg om det skulle finnas någon kvar

Medlem

Hej jag tar gärna en nyckel om det finns någon kvar tackar så mycket

Medlem
Kodnyckel

Jag tar gärna en nyckel om det finns någon kvar tackar så mycket

Medlem

Endast två servrar med någon spelare, hoppade in den det var flest på...2 pers.
Spelet var i extremt tidigt skede och väldigt ofärdigt.
UIN var riktigt dålig och ej fungerande till fullo. Crafting systemet var bland de sämre jag varit med om.
Striderna var otroligt stela och ryckiga. Djuren hackade fram och många djur fastnade i rubberband fast spelet flöt.

Det enda jag gillar var att det fanns NPC's lite här och var och man får quests vilket gör mig mer intresserad av att ens fortsätta spela en stund till. Tyvärr räcker det inte till.

Jag tackar för att jag fick prova detta, men det blir nog inte någon fler gång om det inte sker stora förändringar.

Medlem
Kodnyckel

Fanns det några nycklar kvar om det finns det så om der går bra så är intresserad av en nyckel till spelet Tackar på förhand om det finns någon kvar tackar så mycket

Medlem
Skrivet av StrongFild:

Fanns det några nycklar kvar om det finns det så om der går bra så är intresserad av en nyckel till spelet Tackar på förhand om det finns någon kvar tackar så mycket

Om du läser vad som skrivits i tråden så ser du att nycklarna är slut.

Inget att vara ledsen över, då spelet är helt värdelöst i nuvarande läge.


signatur

|| Intel 8700K || Asus RTX 4070 TI Super TUF || Samsung 750 EVO 500GB & Kingston A2000 1TB & Samsung 960 EVO 250GB || Corsair RM 850x || Antec P183 || Asus G-Sync RoG Swift PG279Q || Dell XPS 15 || Thinkpad X220

The Force is like Duct Tape, it has a light side, a dark side, and holds the universe together.

Medlem

Tack för nyckeln! Körde nån timma med polaren och kan väl inte tillägga något som inte skrivits redan.. Extremt buggigt, föråldrat.. Få spelare.. Inget jag kommer köra något mer!

Medlem

Tackar för koden men... som alla sagt innan. Horribel UI, stelt gameplay. Får ett plus för att träden blöder när man hugger ner dom. Det är metal som fan.
Helt allvarligt dock, spelet har varit i early access sedan 2017 ser det ut som och den tredje npc'n jag möter på har trasig dialog. Man kan inte heller drunkna. Tro mig. Jag försökte.
Känns som två killar hemma i källaren som lyckats lista ut hur man gör en heightmap i random 3d motor.

+ Blödande träd
- Allt annat

Medlem

Lite sent men bättre än aldrig.
Positiv först Negativ efter:

Konceptet är intressant att gå tillbaka till tiden där Vikingar leve och dess mytologi är alltid ett + för mig. Det är kul att kunna bygga sina egna vapen eller armor av olika slag. Inslaget av de olika gudar och vad man kan få för bons eller negativa konsekvenser var ett kul tillägg.

Tyvärr dock är själva gameplay stelt, svårt att prata med NPC's, UI't är stelt & krångligt. Djur och monster har tendensen att gå igenom stenar, träd you name it, försökte lära mig denna "Phasing" technology men slutade att jag flög 100 meter upp i himlen och dog. Monster hade även tendensen att kunna träffa en även om man var 3 meter ifrån, Olika mekaniker t.ex un-stuck dödar en. kändes som i helhet att spelet är väldigt opolerad.
Tilläger även att det är väldigt tomt på spelare, den sörsta sessionen jag såg var 5 personer på servern, gjorde det svårt att kunna utföra mer i spelet.

Spelet har varit ute i early acces ett tag nu men det verkar inte som de har kommit så långt tyvärr.

Men jag var den första vikingen till rymden så spelet får 10/10

p.s Oavsett hur spelet än var vill jag tacka FZ för koden!

Medlem
Medlem

Är det någon som kört detta och vet om det lagats/putsat/optimerats något sen denna tråden var aktiv för ca 1 år sedan ?


signatur

Skitfiske

Skriv svar