Veckans Xbox-nyheter #40 (v.12)

Ambassadör
Xbox
Veckans Xbox-nyheter #40 (v.12)

Ännu en vecka har passerat, och vilken vecka! Xbox Series X dundrade ut med specs och features som överraskade de flesta. Fantastiskt att se ett Xbox med sådant självförtroende -och hårdvara att backa upp det med! Lysande kommunikation och öppenhet och ljusår från förra generationsskiftet på alla sätt. Series X fokuserar på spel och spelare, inget trams, inga gimmicks eller PR-spins. Sådant behövs ju inte när man fokuserat på att leverera en riktig spelmaskin.

Det är fortfarande nyheter och djupare info kring Series X på gång, i närtid kommer man bland annat att prata mer om Velocity Architecture och vad det innebär för spel och SSD'ns roll i maskinen. Precis som Sony så har ju MS så klart innovativa lösningar på den fronten, det är lite roligt att det finns vissa knäppgökar som tror annat DX12 Ultimate är en annan grej som vi kommer att få mer klarhet i snart, särskilt då det kommer att användas i Series X.

Bakåtkompatibilitet har varit lite i fokus under veckan och vissa har svårare med kommunikationen än andra... För Xbox del så har vi vetat länge att BC-teamet pausade sitt arbete med att ta fram nya BC-titlar till Xbox One för ungefär ett år sedan för att fokusera på att göra Xbox One-biblioteket tillgängligt på Series X. Något som de naturligtvis arbetar med fortfarande. Detta inkluderar allt som fungerar på Xbox One, inklusive Xbox 360 och OG Xbox-titlar. Series X kommer alltså att köra spel från 4 generationer. Inget krångel, inget trams. Precis som på PC så ska man inte behöva fundera på om ens spelbibliotek följer med om man köper ny dator.
Även handkontroller och andra tillbehör från Xbox One kommer att fungera på Series X, handkontrollerna får också en firmware-uppdatering för att dra nytta av nya features på Series X. Trevligt!

Mer om Series X nedan, med massor av info och videos att gotta ner sig med! I övrigt under veckan så har vi fått nya spel till Xbox Game Pass och nya medlemsförmåner, Sea of Thieves-nyheter, trailers och lite annat trevligt.

Vill ni kolla in förra veckans tråd så hittar ni den här.

Med det sagt...Let's Jump in!

Xbox Series X

Informationen fortsätter att strömma ut om Xbox Series X från Microsoft och den här veckan var det dags att lyfta på locket ordentligt. Efter alla rykten hit och dit så visade det sig stämma att Series X är en riktig best. Med hela 12 Tflops RDNA2 Gpu med låst klockfrekvens och grymma specs överlag så överträffade man förväntningarna och visade vart skåpet ska stå inför next gen. Series X blir valet för den som vill ha det bästa på konsolfronten.

Mängder av features och hårda specs har släppts och bland annat Digital Foundry har fått lägga vantarna på Series X och testa hårdvaran.

Digital Foundry djupdyker också ner i det Series X-techdemo av Gears 5 som The Coaliton petade ihop på ett par veckor.

Man analyserar också Ray tracing i Minecraft. En Ray tracing som kommer att vara rejält mycket bättre tack vare biffig hårdvara.

Även Austin Evans har fått lite hands-on tid med Xbox Series X.

Här demonstreras Quick Resume-featuren som gör att man enkelt och smidigt kan gå mellan olika spel utan att behöva avsluta. Perfekt om man sitter där och grottar ner sig ett singleplayerspel och får en invite av en polare till att lira lite MP en stund. Eller om man är bra på att multitaska... Funktionen sägs även klara av en reboot av konsolen.

Snabbare laddningstider är ju inte dumt. I videon ovan ser man bakåtkompatibiliteten in action, helt utan optimiseringar för Series X, bara ren råstyrka.

Brad Sams går igenom nyheter kring DX12 Ultimate och hur det kommer förenkla för Series X och PC. Microsoft är på gång!

Demo direkt från AMD.

Vi får naturligtvis också en ny handkontroll till Series X, en något mindre modell än Xbox One-varianten. En uppgraderad version av världens bästa handkontroll helt enkelt, endast slagen av Elite Series 2 som ju tävlar i en helt egen division. Inga plastiga Happy Meal-kontroller här inte! Läs en djupdykning från Xbox Wire nedan.

Avrundar med lite trailers på kommande Series X-spel att se fram emot!

Länkbonanza:
Xbox Series X
Inside Xbox Series X - Eurogamer
Xbox Series X Tech - Xbox Wire
Xbox Series X - Windows Central
Xbox Series X - Sweclockers djupdykning
Xbox Series X Controller - Xbox Wire djupanalys
Series X till Project xCloud - Sweclockers

Game Stack GDC

Under tisdag och onsdag genomfördes de paneler som skulle ha varit på GDC i stället online. Två kvällar fulla med olika streams från Microsoft och Xbox! Mycket tekniskt men väldigt intressant. Valt ut några godbitar här, men alla videos och fulla dagsstreams hittar ni på länken nedan. Intressant att notera att Series X kommer att ersätta X1S-server bladesen för Project xCloud...

Game Stack Youtube-kanal
Game Stack

Bleeding Edge

Bleeding Edge från Ninja Theory har release nu på tisdag den 24:e och i veckan fick vi en trevlig launchtrailer! Bleeding Edge ingår så klart i Xbox Game Pass direkt vid release som alla Xbox Game Studios-spel.
Pre-install är också uppe nu för alla som förköpt eller har Xbox Game Pass!
Bleeding Edge

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass har fått nya tillskott för andra halvan av mars månad. Bland annat Ace Combat 7, Kona och Bleeding Edge. Read all about i min tråd!

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Ett nytt förmånssystem har introducerats för alla som prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate: Perks!

"When we launched Xbox Game Pass in June 2017, we did so with the goal of creating a membership that provides the best value in gaming. Our members have told us they love discovering new games but they also want new in-game content. Through Perks, Xbox Game Pass Ultimate members will now regularly receive new benefits including DLC, in-game content and more – all free and included with membership."

Den här månaden är fyra olika perks tillgängliga för medlemmar att plocka hem:

Phantasy Star Online 2: En special content bundle med cosmetics, mission pass och currency. Tyvärr så är PSO2 bara tillgängligt i Amerikat än så länge.

World of Tanks: Mercenaries: 3 gratis premium tanks, en veckas Premium speltid, Gold.

Sea of Thieves: Ett ship cosmetic set från Ori and the Will of the Wisps! Segel, figurehead, hull och flagga.

Smite: Bundle med 5 gudar, speciella character skins och voice packs.

Nya perks kommer regelbundet och så länge man är prenumerant på Xbox Game Pass Ultimate så är det bara att plocka hem via konsol, PC eller mobilappen.
Xbox Game Pass
Xbox Game Pass mars part 2 - Min tråd
Xbox Game Pass Ultimate Perks

Sea of Thieves

Sea of Thieves som nyligen släppte senaste content-uppdateringen Heart of Fire ångar på. För att fira releasen av Ori and the Will of the Wisps så släpper Rare ett ship cosmetic set! Bara att plocka hem om man har Xbox Game Pass Ultimate.

Den vansinnigt omfattande post launch-supporten som Sea of Thieves har fått har också gett resultat hos både spelare och kritiker. Med massivt spelarantal och som ovan, re-reviews med höga betyg!

I senaste Sea of Thieves News så pratas det om förändringar för Arena och lite om vad vi kan förvänta oss inför det nära stundande 2-års jubiléet!
Sea of Thieves

Det var allt för den här veckan, hoppas att något var av intresse! Xbox ångar på som aldrig förr och det är fantastiskt trevligt att se Xbox-communityt växa även här på FZ. På återseende!

#xbox #xbox-series-x #microsoft #dx12-ultimate #game-stack #bleeding-edge #ninja-theory #xbox-game-pass #sea-of-thieves #rare


signatur

Jump in.

Medlem

Fina nyheter igen! Fick tre fina tanks till WoT så har kört det en del nu.

Ja Series X blir något utöver det vanliga nästa gen. Med ilsnabb SSD, 3D-ljud med dolby atmos, överlägsen CPU, GPU och RAM samt alla möjligheter med DX12 Ultimate. Vi har mycket att se fram emot. Tydligen är utvecklarna under NDA ett tag till så vi lär få veta en hel del mer framöver.

Ambassadör
Xbox
Skrivet av Ribcage:

Fina nyheter igen! Fick tre fina tanks till WoT så har kört det en del nu.

Ja Series X blir något utöver det vanliga nästa gen. Med ilsnabb SSD, 3D-ljud med dolby atmos, överlägsen CPU, GPU och RAM samt alla möjligheter med DX12 Ultimate. Vi har mycket att se fram emot. Tydligen är utvecklarna under NDA ett tag till så vi lär få veta en hel del mer framöver.

Ja paketet till World of Tanks var riktigt fint, dyra grejer ju. Fick man en ursäkt att spendera ännu mer tid med det spelet

Det är väldigt mycket innehåll i Series X som det inte pratats så mycket om än, hamnar ju lite i skymundan när huvudspecsen är så grymma också. Precis som du säger så satsar även Xbox på ljud med hårdvaruchip och 3d-ljud, SSDn och teknikerna runt Velocity Architecture kommer överraska många, Machine learning, Ray Tracing etc. etc.
Blir spännande att följa framöver.

Next gen ser ut att bli väldigt annorlunda mot starten på nuvarande... Med den kraftigaste konsolen, Xbox på PC, Xbox Game Pass, 15 Xbox Game Studios som växer så det knakar, xCloud och en stark, eleverad Xbox-division inom Microsoft under gott ledarskap. Det kommer att bli åka av!


signatur

Jump in.

Medlem

Tack för en bra sammanställning. Som vanligt. 🙂👍


signatur

“All thinking people are atheists.”

Medlem

Vad skulle vi göra utan dig, Mortaigne? Levererar matnyttiga nyheter som vanligt


signatur

Ryzen 7 5800x | Sapphire pulse rx 7800 xt | samsung 980 pro | Ps5 pro? |

Ambassadör
Xbox
Skrivet av Tassel:

Tack för en bra sammanställning. Som vanligt. 🙂👍

Skrivet av magma:

Vad skulle vi göra utan dig, Mortaigne? Levererar matnyttiga nyheter som vanligt

Hehe, tack! Kul att ni gillart


signatur

Jump in.

Medlem

Det är ju någonting som hamnat lite i skymundan och det är just att Xbox Series X , gissar på S med när den utannonseras, också kommer att ha 3D audio. Och det är från självaste mästarna i ljud DOLDY. Med Doldy Atmos. Fast jag vet en som kommer att hävda motsatsen. Varför uppfinna hjulet igen när det finns redan F1 hjul varma och redo att sättas på?

Grymt kul läsning. Jag "såg" hela på jobbet förra veckan. Ingen tvekan om vilken konsol som är överlägsen. Nu gäller det bara Xbox Games Studios med "SHOW ME THE GAMES" Lite Jerry Maguire där.

Avstängd

Ni som gillar Xbox. Vad tror ni om Lockhart? Kommer den komma eller är den nedlagd? Hur ser ni på iden om en mindre kraftfull konsol? Vem skulle välja den som köp ur erat perspektiv.

Jag pratade med en polare som är som jag nuförtiden. Vi spelar när fruarna ger oss tid...hahaha. Och när jag beskrev min uppfattning av vad lockhart skulle möjligen vara så var han nöjd med det. Han vill hänga med men om han kan spara en slant så släpar han gärna strax bakom.

Som sagt. Hur ser ni på det?

Avstängd
Skrivet av Pungvred:

Ni som gillar Xbox. Vad tror ni om Lockhart? Kommer den komma eller är den nedlagd? Hur ser ni på iden om en mindre kraftfull konsol? Vem skulle välja den som köp ur erat perspektiv.

Jag pratade med en polare som är som jag nuförtiden. Vi spelar när fruarna ger oss tid...hahaha. Och när jag beskrev min uppfattning av vad lockhart skulle möjligen vara så var han nöjd med det. Han vill hänga med men om han kan spara en slant så släpar han gärna strax bakom.

Som sagt. Hur ser ni på det?

Och jag gör detta till en separat fråga. Om Lockhart finns, och med tanke på vad vi vet om Series X, vad tror ni att Series bläs hårdvara är?

NuZ
Testpilot
Skrivet av Pungvred:

Och jag gör detta till en separat fråga. Om Lockhart finns, och med tanke på vad vi vet om Series X, vad tror ni att Series bläs hårdvara är?

Tror Lockhart kommer senare. Kanske som en maskin fokuserad på Xcloud. Precis som discless var fokuserad på Gamepass. Tror prestanda strax över one X eller så hoppar dom den för att speldesigners bara ska ha en konsol att programmera till


signatur

🎮 Xbox Series X | Nintendo Switch | Playstation 5 | Samsung Q90 65”

”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte!”

NuZ
Testpilot
Skrivet av Mortaigne:

https://i.imgur.com/ASA9JY3.png

Ännu en vecka har passerat, och vilken vecka! Xbox Series X dundrade ut med specs och features som överraskade de flesta. Fantastiskt att se ett Xbox med sådant självförtroende -och hårdvara att backa upp det med! Lysande kommunikation och öppenhet och ljusår från förra generationsskiftet på alla sätt. Series X fokuserar på spel och spelare, inget trams, inga gimmicks eller PR-spins. Sådant behövs ju inte när man fokuserat på att leverera en riktig spelmaskin.

Det är fortfarande nyheter och djupare info kring Series X på gång, i närtid kommer man bland annat att prata mer om Velocity Architecture och vad det innebär för spel och SSD'ns roll i maskinen. Precis som Sony så har ju MS så klart innovativa lösningar på den fronten, det är lite roligt att det finns vissa knäppgökar som tror annat DX12 Ultimate är en annan grej som vi kommer att få mer klarhet i snart, särskilt då det kommer att användas i Series X.

Bakåtkompatibilitet har varit lite i fokus under veckan och vissa har svårare med kommunikationen än andra... För Xbox del så har vi vetat länge att BC-teamet pausade sitt arbete med att ta fram nya BC-titlar till Xbox One för ungefär ett år sedan för att fokusera på att göra Xbox One-biblioteket tillgängligt på Series X. Något som de naturligtvis arbetar med fortfarande. Detta inkluderar allt som fungerar på Xbox One, inklusive Xbox 360 och OG Xbox-titlar. Series X kommer alltså att köra spel från 4 generationer. Inget krångel, inget trams. Precis som på PC så ska man inte behöva fundera på om ens spelbibliotek följer med om man köper ny dator.
Även handkontroller och andra tillbehör från Xbox One kommer att fungera på Series X, handkontrollerna får också en firmware-uppdatering för att dra nytta av nya features på Series X. Trevligt!

Mer om Series X nedan, med massor av info och videos att gotta ner sig med! I övrigt under veckan så har vi fått nya spel till Xbox Game Pass och nya medlemsförmåner, Sea of Thieves-nyheter, trailers och lite annat trevligt.

Vill ni kolla in förra veckans tråd så hittar ni den här.

Med det sagt...Let's Jump in!

Xbox Series X

https://media.giphy.com/media/ge7lA3TfEoCIYIxmfj/giphy.gif

Informationen fortsätter att strömma ut om Xbox Series X från Microsoft och den här veckan var det dags att lyfta på locket ordentligt. Efter alla rykten hit och dit så visade det sig stämma att Series X är en riktig best. Med hela 12 Tflops RDNA2 Gpu med låst klockfrekvens och grymma specs överlag så överträffade man förväntningarna och visade vart skåpet ska stå inför next gen. Series X blir valet för den som vill ha det bästa på konsolfronten.
https://www.youtube.com/watch?v=qcY4nRHapmE

https://www.youtube.com/watch?v=4cmclCjS5jg

Mängder av features och hårda specs har släppts och bland annat Digital Foundry har fått lägga vantarna på Series X och testa hårdvaran.
https://www.youtube.com/watch?v=oNZibJazWTo

Digital Foundry djupdyker också ner i det Series X-techdemo av Gears 5 som The Coaliton petade ihop på ett par veckor.
https://www.youtube.com/watch?v=agUPN3R2ckM

Man analyserar också Ray tracing i Minecraft. En Ray tracing som kommer att vara rejält mycket bättre tack vare biffig hårdvara.
https://www.youtube.com/watch?v=7Fjn4GRw8qE

Även Austin Evans har fått lite hands-on tid med Xbox Series X.
https://www.youtube.com/watch?v=S82YvCtwfHY

Här demonstreras Quick Resume-featuren som gör att man enkelt och smidigt kan gå mellan olika spel utan att behöva avsluta. Perfekt om man sitter där och grottar ner sig ett singleplayerspel och får en invite av en polare till att lira lite MP en stund. Eller om man är bra på att multitaska... Funktionen sägs även klara av en reboot av konsolen.
https://www.youtube.com/watch?v=0eBaPS3uj-A

Snabbare laddningstider är ju inte dumt. I videon ovan ser man bakåtkompatibiliteten in action, helt utan optimiseringar för Series X, bara ren råstyrka.
https://www.youtube.com/watch?v=AQ04BFrl1YQ

Brad Sams går igenom nyheter kring DX12 Ultimate och hur det kommer förenkla för Series X och PC. Microsoft är på gång!
https://www.youtube.com/watch?v=eqXeM4712ps

Demo direkt från AMD.
https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2020/0...

Vi får naturligtvis också en ny handkontroll till Series X, en något mindre modell än Xbox One-varianten. En uppgraderad version av världens bästa handkontroll helt enkelt, endast slagen av Elite Series 2 som ju tävlar i en helt egen division. Inga plastiga Happy Meal-kontroller här inte! Läs en djupdykning från Xbox Wire nedan.

Avrundar med lite trailers på kommande Series X-spel att se fram emot!
https://www.youtube.com/watch?v=ZtgzKBrU1GY

https://www.youtube.com/watch?v=qJWI4bkD9ZM&t=

https://www.youtube.com/watch?v=jWpcUH-tKEU&t=

Länkbonanza:
Xbox Series X
Inside Xbox Series X - Eurogamer
Xbox Series X Tech - Xbox Wire
Xbox Series X - Windows Central
Xbox Series X - Sweclockers djupdykning
Xbox Series X Controller - Xbox Wire djupanalys
Series X till Project xCloud - Sweclockers
https://i.imgur.com/Y2awAes.png

Game Stack GDC

https://assets.windowsphone.com/37aac359-426d-461b-bc72-413f1...

Under tisdag och onsdag genomfördes de paneler som skulle ha varit på GDC i stället online. Två kvällar fulla med olika streams från Microsoft och Xbox! Mycket tekniskt men väldigt intressant. Valt ut några godbitar här, men alla videos och fulla dagsstreams hittar ni på länken nedan. Intressant att notera att Series X kommer att ersätta X1S-server bladesen för Project xCloud...
https://www.youtube.com/watch?v=xoMEFmEFoiI

https://www.youtube.com/watch?v=IuKGUKSB2DI

https://www.youtube.com/watch?v=s4hbQ3GiYyU

https://www.youtube.com/watch?v=UtJYHArUymA

Game Stack Youtube-kanal
Game Stack
https://i.imgur.com/Y2awAes.png

Bleeding Edge

https://www.youtube.com/watch?v=SmZzFaXjtgE&t=

Bleeding Edge från Ninja Theory har release nu på tisdag den 24:e och i veckan fick vi en trevlig launchtrailer! Bleeding Edge ingår så klart i Xbox Game Pass direkt vid release som alla Xbox Game Studios-spel.
Pre-install är också uppe nu för alla som förköpt eller har Xbox Game Pass!
Bleeding Edge
https://i.imgur.com/Y2awAes.png

Xbox Game Pass

https://static.trueachievements.com/customimages/098386.jpg

Xbox Game Pass har fått nya tillskott för andra halvan av mars månad. Bland annat Ace Combat 7, Kona och Bleeding Edge. Read all about i min tråd!
https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2020/0...

https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2020/0...

Xbox Game Pass Ultimate Perks

https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2020/0...

Ett nytt förmånssystem har introducerats för alla som prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate: Perks!

"When we launched Xbox Game Pass in June 2017, we did so with the goal of creating a membership that provides the best value in gaming. Our members have told us they love discovering new games but they also want new in-game content. Through Perks, Xbox Game Pass Ultimate members will now regularly receive new benefits including DLC, in-game content and more – all free and included with membership."

Den här månaden är fyra olika perks tillgängliga för medlemmar att plocka hem:

Phantasy Star Online 2: En special content bundle med cosmetics, mission pass och currency. Tyvärr så är PSO2 bara tillgängligt i Amerikat än så länge.

World of Tanks: Mercenaries: 3 gratis premium tanks, en veckas Premium speltid, Gold.

Sea of Thieves: Ett ship cosmetic set från Ori and the Will of the Wisps! Segel, figurehead, hull och flagga.

Smite: Bundle med 5 gudar, speciella character skins och voice packs.

Nya perks kommer regelbundet och så länge man är prenumerant på Xbox Game Pass Ultimate så är det bara att plocka hem via konsol, PC eller mobilappen.
Xbox Game Pass
Xbox Game Pass mars part 2 - Min tråd
Xbox Game Pass Ultimate Perks
https://i.imgur.com/Y2awAes.png

Sea of Thieves

https://www.youtube.com/watch?v=2GUo5AhZg_M

Sea of Thieves som nyligen släppte senaste content-uppdateringen Heart of Fire ångar på. För att fira releasen av Ori and the Will of the Wisps så släpper Rare ett ship cosmetic set! Bara att plocka hem om man har Xbox Game Pass Ultimate.
https://www.youtube.com/watch?v=av_u32HHcNc

Den vansinnigt omfattande post launch-supporten som Sea of Thieves har fått har också gett resultat hos både spelare och kritiker. Med massivt spelarantal och som ovan, re-reviews med höga betyg!
https://www.youtube.com/watch?v=d2YyEJ-s_M0

I senaste Sea of Thieves News så pratas det om förändringar för Arena och lite om vad vi kan förvänta oss inför det nära stundande 2-års jubiléet!
Sea of Thieves

https://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/a...

Det var allt för den här veckan, hoppas att något var av intresse! Xbox ångar på som aldrig förr och det är fantastiskt trevligt att se Xbox-communityt växa även här på FZ. På återseende!

#xbox #xbox-series-x #microsoft #dx12-ultimate #game-stack #bleeding-edge #ninja-theory #xbox-game-pass #sea-of-thieves #rare

Grym som alltid! Tack!


signatur

🎮 Xbox Series X | Nintendo Switch | Playstation 5 | Samsung Q90 65”

”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte!”

Medlem

Ha ha tänk den som precis skaffa en Xbox One X...
https://www.youtube.com/watch?v=pAYSx7TiJSo&t=412s

Ambassadör
Xbox
Skrivet av Pungvred:

Ni som gillar Xbox. Vad tror ni om Lockhart? Kommer den komma eller är den nedlagd? Hur ser ni på iden om en mindre kraftfull konsol? Vem skulle välja den som köp ur erat perspektiv.

Jag är nog 50/50 på om den kommer eller inte. Det finns ju inget konkret, mest rykten och det har ju dessutom gått fram och tillbaka. Vilket kan tyda på att ryktena har fel, eller att planer ändras.

Det som talar för en billigare Lockhart är ju den förmodat höga prisnivån på Series X, det finns nog definitivt utrymme för en billig variant, lite som en next-gen instegsmodell. Om ekonomin brakar ihop så är det nog inte dumt att kunna erbjuda en billig modell, kanske med xCloud/Xbox Game Pass-vinkel. Mycket av den fördelen hänger nog på var Sony placerar sig i pris också, den måste ju in under både Series X och PS5 om den inte är så kraftig. Det är ju inte heller säkert att den släpps samtidigt som Series X, det kan vara en av anledningarna till att det är tyst om den.

Ett annat alternativ är att Lockhart inte finns och det blir som innevarande generation med mid-gen refreshes i stället. Eller all of the above hehe.

Skrivet av Pungvred:

Och jag gör detta till en separat fråga. Om Lockhart finns, och med tanke på vad vi vet om Series X, vad tror ni att Series bläs hårdvara är?

Osäker på var man skulle spara in mest pengar för att få ner priset, men jag skulle gissa på att man skalar ner allt som är "extra" men behåller grunden samma. Lägre upplösning (mindre fläskig GPU) är nog en säker gissning i alla fall. Kanske en 1080-1440/60 fps-konsol med nextgen-features om man vill pressa priset ordentligt? En $299-konsol.

Det är också fullt möjligt att det är en streaming-box, som med viss hårdvara stödjer spelande via xCloud. Då kan det bli riktigt intressant...


signatur

Jump in.

Medlem
Skrivet av Pungvred:

Ni som gillar Xbox. Vad tror ni om Lockhart? Kommer den komma eller är den nedlagd? Hur ser ni på iden om en mindre kraftfull konsol? Vem skulle välja den som köp ur erat perspektiv.

Jo jag tänkte också svara lite på detta ämne.

Microsoft gör lite små saker med sina nya konsoler som är lite roliga. På Xbox One X finns det någonstans på konsolens insida, moderkortet, en inskription med en Master Chief som rider på en Skorpion (Project Scorpio). Och när Microsofts visade Xbox Series X (Project Scarlett) och pratade om konsoler plus att Series X var Anaconda. En skarpsynt människa kan se en till inskriptionen på moderkortet av Series X av just en orm eller Anaconda. Varför då? Om inte Lockhart finns också?

Medlem

Världens kraftfullaste konsol, snart i en butik nära dig.

Vad jag längtar!

NuZ
Testpilot
Skrivet av Jim128:

Världens kraftfullaste konsol, snart i en butik nära dig.

Vad jag längtar!

Skojja inte! Jag längtar efter båda så hoppas de släpps samtidigt eller nära inpå varandra. En ny prolle, mb och ett ev. 3080 lär man inte råd med. Lär bli billigare med båda konsolerna 😅


signatur

🎮 Xbox Series X | Nintendo Switch | Playstation 5 | Samsung Q90 65”

”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte!”

Ambassadör
Xbox
Skrivet av Freeman79a:

Jo jag tänkte också svara lite på detta ämne.

Microsoft gör lite små saker med sina nya konsoler som är lite roliga. På Xbox One X finns det någonstans på konsolens insida, moderkortet, en inskription med en Master Chief som rider på en Skorpion (Project Scorpio). Och när Microsofts visade Xbox Series X (Project Scarlett) och pratade om konsoler plus att Series X var Anaconda. En skarpsynt människa kan se en till inskriptionen på moderkortet av Series X av just en orm eller Anaconda. Varför då? Om inte Lockhart finns också?

Det har du rätt i! Skarpsynt indeed.


signatur

Jump in.

Medlem
Skrivet av Mortaigne:

Jag hörde det från Brad Sams och tog och kollade upp det. Och varför ha en sådan orm om inte Lockhart existerar också med en..... Ja vad det nu är för något? Inget officiell utannonsering men en tankenöt. Jag skulle aldrig öppna upp min One X för att kolla. Jag tror Microsoft och Brad Sams att det finns en John 117 på en Skorpion där.

1
Skriv svar