Vinn Xbox Series X i Monster Energys stora Halo-tävling

Medlem

Monster Enery. Dubbelt upp. Hoppa dubbelt. Springa dubbelt. Melee dubbelt. I 60 sekunder. Liknande DR Pepper smak. Istället för 23 smaker ca 20 smaker.

Medlem

Monster Energy Ultra Violet - En sällsynt powerup med förtrollande lila färg bryggd endast under en väldigt speciellt tid i människans historia (70-tal). Master Chief öppnar burken och stupställer den. Ett brus av kalejdoskopsliknande färger börjar dansa framför ögonen och himlen förmörkas. Stenhårda riff spränger ut från himlen och Master Chief kollar på burken och tar upp sin UNSC Navy penna och skriver något på burken. Han kastar den, hivar upp två rocket launchers på axlarna och springer iväg. På burken står det Ultra VioleNt istället.

*Möjlighet att dualwielda stora vapen
*Double damage
*Funkiga lila energisvärd
*Duration: Lika lång som en Led Zepplin låt.


signatur

Submission is for the weak

Medlem

Monster Energy - Absolutely Zero

Plockas denna power-up upp, så blir Master Chief bestyckad med "Absolutely Zero Gun", eller AZG:n som den kallas i folkmun.
Varje träff med detta vapen resulterar i att måltavlan svävar omkring planlöst i luften och Master Chief kan i lugn och ro avsluta dom med valfritt ordinarie vapen.
En väldigt trevlig bonus är att dom på ett tillfredställande sätt exploderar i ett hav av konfetti. Ni som spelat med Grunt Birthday Party -skull vet vad jag pratar om!

Medlem

Monster Goa Göteborg

Vitsen med att dricka denna dryck är att svårighetsgraden i spelet kommer upplevas som ett skämt efter förtäring.

jbx
Medlem

Usch och fy för monster, tar en kaffe istället.


signatur

Xbox Series X | Playstation 5 | Nintendo Switch

Medlem

Monster Energy (orignal smak).

Tror det skulle bli mycket roligare om drycken i spelet gav dig mer fart OCH större hopp. Och att du får tillbaka din energy shield (om den har tagit skada) + 20% så du har 120% totalt. Och för att göra det hela lite roligare så lyser du grönt!

Medlem

Monster Ultra Paradise

Plocka upp tre gröna Monster Ultra Paradise. 1. Vid den första så blinkar texten "Unleash" på skärmen. 2. Vid den andra så blinkar texten "The Ultra". 3. Vid den tredje så blinkar texten "Unleash The Ultra Beast" stort över skärmen samtidigt som din chief lyser grönt. Du blir under en kort tid odödlig och varje kill du gör under effekten gör att "Monster kill" ljuder över kartan för att sätta skräck i dina motståndare. Unleash The Ultra Beast!

Medlem

Jag väljer Espresso Monster. Master Chief förvandlas från den första droppen till en kaffesnobb, som väger upp de finmalda gourmétbönorna med mikrogramvåg, endast använder vatten med ett lågt antal tyska hårdhetsgrader och minituöst kontrollerar att bryggningens temperatur och tryck uppfyller de högt ställda förväntningarna. Just när Covenant har fått nog av hans olidliga pretentiöshet och i vredesmod slängt sitt fulbryggda arbetarkaffe i golvet och med mord i blicken tar sikte på hans otuktiga skägg och hemstickade tröja så släpper han lös superkraften - deras utomjordliga blod värms upp till 90 grader Celsius och börjar koka under cirka 9-10 bars tryck. När de exploderat slänger sig Master Chief med kaffe-oneliners som ”You’re grounded”, ”Don’t be so depresso’ed” eller ”Thanks a latte”.

GiD
Medlem

Smak: Svartvinbär/Lime

Effekt: Flyga likt the mandalorian samt långtsprutande eldkastare.

Medlem

Man låser upp ett 120 fps läge och sänker motståndarna till 30 fps.

Medlem

Monster Energy Ultra Red

Ger en overshield, ger mer energi till sköldarna. Det tar helt enkelt längre tid innan man däckar ihop efter en sån.

Medlem

Monster Glucose Blast! En handgranat i form av en energidryck där explosionen blixtsnabbt skapar tefatsstora ögon på dom oftast minderåriga fienden innan dom snabbt somnar in halvt dregglandes av för lågt blodsockervärde!

Medlem
PacMan Monster

När du tar en Monster Energy Original förvandlas Master Chief till en PacMan-liknande figur och alla fiender går att käka upp under 10 sekunder. När effekten avtar är också all hälsa återställd.

Medlem

I sann julanda tycker jag ändå att Tomten ska vara med i Halo. Han hade passat bra i spelets grafik. När man dricker Monsterdrickan "Monster Mule Ginger Brew" i spelet. Förvandlas ens spelkaraktär till Tomten. Med egenskaper som att han kan droppa ned en julgran och ger en tidsbegränsad aoe buff, med ökad snabbhet, hälsa och vapenskada. Christmas Spirit ska buffen heta. Hans vapen kommer omvandlades och heter Santas Surprise och skjuter exploderande julklappar. Ju fler träffar han får in med sina julklappar desto mer skada och större explosioner orsakar dem vid träff. Han har även en sköld som heter Santas Wish List som absorberar skada.

Medlem

Monster Energy Ultra White

Där hela din karaktär skulle bli som ett energisvärd och du har en extra stark sköld. Allt du behöver göra är att springa på dina motståndare så dör dom som att de skulle blivit dödade av din sköld, tillsammans med detta så har du de normala krafterna med svärdet.

Medlem

Absolutely zero will make you succeed
Turn you into the hero you need
Your aim will be true
Your shield will renew
All the brutes will die, guaranteed

The Monster effects are glorious
Your k/d will be notorious
Grenades are endless
The Covenant defenseless
All your matches will be victorious

Absolutely Zero will help you see
The campers behind every tree
When the tanks are coming
To grunts they're becoming
You can even AFK to pee

Medlem

Svaret är ju självklart!
Monster Energy Ultra Violet - Ger dig förmågan att utstråla ultraviolett ljus och på så sätt kunna undvika att gå i äckliga bacillfyllda spår som Unggoys (eller Craig) lämnat efter sig. Man vet aldrig vart dom små nedlusade bakteriehärdarna har varit tidigare. Om man inte har druckit en Monster Energy Ultra Violet det vill säga

Medlem

Monster Series X.

Power your Master Cheif.

Medlem

Den klassiska Monster energy

Fungerar nästan som Monsters slogan "release the Beast", fast med en twist av The Monstars från Space Jam: steal the beast.
Dina attacker stjäl liv och sköldenergi från dina fiender och läker dig och fyller på dina sköldar. Om du redan har full hälsa och sköld laddas istället en overshield upp.

Medlem

Med Monster Energy 44 får Master Chief snabbare reaktionsförmåga samt rör sig snabbare. Världen runtomkring saktas ner till ett slow motion-läge där Master Chief med sin Monster-dryck krossar motståndet, oavsett om det har vingar eller ej

Medlem

Monster VR46 - Du blir snabb som en hoj, då blir allt genast skoj.

Monster Energy Master Grief Edition gör att Master Chief äntligen visar att han är mänsklig genom att börja gråta.

Medlem

Monster Pipeline Punch.
Glitch Power up speed run.
Ni kommer väl ihåg de berörda Half Life 2 speedrunsen (eller hur f*n man böjer det) som nyttjade glitchar?
Det var egentligen en power up.
Man använder sig av Monster Pipeline Punch.
Denna får spelaren (Gordon i det här fallet, Master Chief i Halo, osv) att få ett så pass kraftigt slag (precis under hakan, för att precisera var) så att spelaren kan färdas i spelets dolda rör. Rör som placerats ut av utvecklarna just i detta ändamål. För spelare som inte har tålamodet att ta sig igenom hela spelet. En utveckling av Super Marios Warp Zone. Därav namnet : Pipeline Punch.

Medlem
Monster Energy - Absolutely Zero

Vid intag går skölden till ZERO, men spelarens hastighet, hopp och sikte ökar med det dubbla.
För att överleva måste spelaren döda andra spelare, vilket återger en del av skölden.
Men under påverkan av denna härliga powerup så vill skölden ner till 0 igen,
skölden minskar nämnligen med någon procent varannan sekund.
Effekten vara i 30 sekunder och om man då fortfarande har 0 i sköld avlider man iform av att man blir en blöt fläck på backen.

Medlem

Espresso Monster - Espresso and Milk är smaken jag väljer till min suveräna power-up.

Med en espresso i systemet händer något ända in i hjärncellerna. Det upplevs både vuxet och sofistikerat.
Helt plötsligt så beter man sig så vuxet så att fienderna blir förvånade och står still i många långa sekunder av förundran och osäkerhet.
När chocken väl lagt sig så har man en superenergi som bara en espresso kan ge, den håller i flera minuter till. Energi som ger dubbel attack-hastighet och extra hög precision då man blivit så klarsynt och skarp av den underbart ljuva och goda espresson!

Medlem

Smaken skulle vara Monster Absolutely Zero och vid intag skulle man kunna teleportera sig 70 meter. På så vis kan man få ett starkt övertag mot fiender på håll, överraska i luften och dominera sitt slagfält!

Medlem

Jag vill ha det så enkelt som att hans armor ändrar färg beroende på burkens färg

Medlem

Monster Ultra Vioilet - med den blir Master Chief snabbare än ljuset och kan dessutom spela hela dagen istället för att gå ut i solen.

Den är sockerfri givetvis eftersom Master Chief är tillräckligt söt ändå.

Medlem

Monster Ultra!
Aktivera den på samma sätt som en skull för att ge spelaren en redig overshield samtidigt som den ger alla fiender Craig-ansikten. (Även grunts och flood spores)


signatur

"There will be another time"

Medlem
Monster Mule

Monster Mule spawnar en mulåsna som du får rida på genom resten av leveln (eller till den dör). Du får nu använda åsnans egenskaper för att "slåss". Exempel på attacker är "Språngstångas", "Sparka bakut" och "Rumptackling".

Skriv svar