Vinn Xbox Series X i Monster Energys stora Halo-tävling

Medlem

Monster Juice Mango Loco - Anspelar på "Dia de los Muertos", de dödas dag. Master Chief dricker en Mango Loco för att ta igen sig och plötsligt så poppar alla Grunts som han har skjutit upp och börjar att dansa. Då de alla är fyllda med energi och vill ha fler att parta med så tar de och drar med de kvarvarande Grunts och alla Covenant krigare i ett jätteparty som Master Chief lätt kan dansa förbi utan att hamna i någon strid.
Mango Loco, Monster dryck som re-animerar dina fiender i närheten och får dem att dansa och dra med alla andra levande fiender i firandet av Dia de los Muertos.

Medlem

Monster Absolutely Zero

Aktiverar T-bag. Efter varje kill (när enemyn är Aboslutely Zero, hehe) teabaggas denna i sann Halo-anda.

Medlem

Grön Monster Energy. Spawnar två hunters vid din sida 1 min 10 min cooldown med modifierad blast cannon dom skjuter grön monster på dina fiender så dom flyger iväg levande av kicken

Medlem

Monster energy ultra: Ger Master Chief hjärtklappning, tunnelseende och ögonlocksryckningar, men gör honom 50% snabbare, hoppar högre och behöver inte ladda om (eller så gör han det utan att märka det, oklart). Han får iallafall inga vanföreställningar om att han har vingar.

Medlem

Monster Energy Cherry Blast.

En Monster med smak av körsbär. När Master Chief dricker denna blir han börjar han lysa rött och vid varje kill så ger master Chief ifrån sig en Nova Blast som skadar fiender i närheten.

Medlem

Monster JackedFruit - trimmar upp din Spartans förmåga att dubbelhoppa vilket möjliggör snabbare manövrering och genskjutning av fienden. För att balansera detta informeras motståndarna av en stinkande odör i fruktens sanna bemärkelse, vilket uppenbarar sig som ett grönt gasmoln som spartanen lämnar efter sig i sin framkomst. Det gör det möjligt för fienden att identifiera och prioritera hotet och planera ett bakhåll.

Medlem

Monster Mango Loco förvandlar Master Chief för en kort tid till en mango... och denna mango är loco!

När Master Chief transformeras till sin ultimata form, El Mango Loco, så är det bara för dom stackars små rymdvarelserna att gömma sig och ropa på mamma. Master Chief blir liten, rund och smidig. Kapabel att rulla fram i hastigheter likt en mango i en riktigt brant nedförsbacke! Vad som ger formen namnet "Loco" är att inte nog med att denna legendariske soldat blir till en liten mango, den möjliggör också användaren att spotta kärnor ur sin kropp som både oskadliggör fiender illa kvickt och effektivt planterar ett flertal mangoträd!

-Monster Energy - Wake me when you need me- Med denna extremt sällsynta dryck i spelet så får du möjlighet att tillkalla en Type-47A Scarab som hjälp för en enda massiv attack likt en summon från FF.

Medlem

Monster Chiiieef

Ger dig tillfälligt styrkan att ta beslut som inte är helt genomtänkta, vilket kan försätta dig i inte så fördelaktiga situationer.

Vid inmundingande av denna klargröna dryck, som smakar någonstans mellan lagom surt och tillräckligt surt. Stimuleras precis rätt ställe i hjärnan, på helt fel sätt.

Kroppsliga artefakter i form av svällande (med tillhörande marginellt ökad styrka, inte enbart vätska här inte), något som genererar du inte längre krama avtryckaren.

Vidare triggas flyktresponsen då hjärnan förnimmar ett externt hot (snabbare framfart, men utom kontroll), som utgörs av självet.

Accelerationen är omedelbar och eftersom scenen mest troligen är ett slagfält, är ett rimligt antagande om utfall att munskänken kommer ränna runt som ett jehu och försöka banka på allt innan effekten avtar.

För allt gott har ett slut: "Smakar det som en chiiieef, så kostar det!"

Medlem

Monster Energy (Original Green): Ökad sprint to ready speed och snabbare handling under en kortare period! Vore snyggt om HUDen blev grön också


signatur

Love, Dedication and Aim.
www.twitch.com/unforgottenlive

Medlem

Monster Energy Mango Loco: Med denna power-up så förvandlas master Chief till en färgglad skelettfigur, likt de man kan se under Mexikos högtid Dia de los muertos! Hans vapen blir ett slagträ som han slår sönder sina fiender med! När dessa fiender dör så sprutar det ut godis, som en piñata!

Medlem

Monster Energy Ultra:

När denna syrliga och bubbligt uppfräschande dryck inmundigas av vår Master Chief får han förmågan att bryta den fjärde väggen.
Han blir alltså, likt Deadpool och Gwenpool för att nämna några, medveten om att han är en karaktär i ett spel.

Det ger honom både fördelar och övertaget över sina fiender MEN kan vara till nackdel för dig som spelare. Nåja, mest till nackdel för dig som spelare.

Master Chief kan få för sig att han inte alls vill gå åt det hållet dig spelaren vill. Eller att han inte alls vill skjuta just den där NPC'n. Eller missar med flit och skrattar hånfullt när du i ren frustration kastar handkontrollen i golvet för att Master Chief inte gör som du vill.

För innerst inne vill han vara fri och inte kontrollerad av en högre makt (nämligen du). Kanske vill han inte alls tvingas springa runt och skjuta på kreti och pleti utan istället ägna sig åt scrapbooking. Kanske, vem vet?

Det kan hända att han säger till när du suttit och gameat hela natten och att det är dags att röra på dig, att du får springa och han sitta och rulla tummarna.

Ska nämna att det finns fördelar också med den här "perken", Chiefen vet hur AI'n tänker och fungerar och vet när nästa fiende dyker upp och kan förgöra denne innan du hinner reagera. Om han känner för det alltså.

Han bryr sig inte om att dö eftersom han vet att han spawnar igen. Han är ju trots allt en spelfigur, om än lite envis, dryg och med vissa sarkastiska drag. Och full med Monster Energy Ultra.

Medlem

Monster Energy: Vanilla Grunt power

Smak: Vanilj. Eftersom vanilj får oss att bli trötta.

När man dricker denna energidryck i spelet så omvandlas man till en Grunt. Dock så har Master Chief väldigt kort tid på sig att utföra sitt uppdrag bakom fiendelinjer innan han tillslut sätter sig ner och somnar!

Medlem
Surfa på coronavågen

Pipeline Punch- Triggar en coronavåg som effektivt tar död på alla fiender på skärmen som råkar befinna sig inom två meter från varandra. Master Chief kan lugnt surfa igenom fiendehavet iförd sitt "spawnade" munskydd ( Visir har han ju redan).

Medlem

Espresso monster

Med denna fullmatade adrenalin power-up flyttar du dig i vansinnes fart över banan (tills sockerkicken avtagit) samtidigt som ditt vapen sprutar ur kaffe bönor då det växlat ammunition, när de träffat marken växer de och rullar runt i landskapet o krossar allt i sin väg. Vilket gör det svårt för motståndarna att navigera då de under tiden drabbats av koffein brist! -vilket ger dimmig skärpa och slowmotion effekt som gör dem till lätta måltavlor för de rullande ”monstren”.
När bönorna väl stannat sprängs de i tre delar (som innehållet i espresson- 3 shots) träffas någon av en del böna fastnar de på stället och ”slår rot” kan inte flyttas.

Medlem
LH44 Monster Energy

LH44 Monster Energy
Ger tillgång till ett specialfordonet "The Silver Arrow" som endast går att få via denna power-up. Kör väldigt snabbt och förstör alla fiender som kommer nära - precis som Lewis Hamilton i bil nummer 44.

Medlem

"Absolutely Zero Monster Energy"

Drar ner motståndarens energinivå till noll samtidigt som din egen energi maxas utan några negativa effekter, luta dig tillbaka, öppna en ny burk och se på när motståndaren lullar iväg i ett zombieliknande tillstånd.

Medlem

Mega monster energidryck.
Självklart blir man ett monster med starka meleeattacker i cirkus en minut. Grön & skön.


signatur

- pixelfantast

Medlem

Monster star

Springa fort, bli odödlig och döda allt du slår med rörtången du får i handen. Räcker 20 sec.

Medlem

Monster Up, gröna green apple smak burkar som finns dolda runt om i spelet som låser upp mega monster mode som boostar alla monster till the next level! 🤢


signatur

Enjoy!

Medlem
Monster Mango Loco

Gå Loco när ni dricker denna.
Ni blir odödlig under en kort tid med nackdelen att ni samtidigt blir loco. Kan komma väl till pass men också slå bakut om ni dricker den vid fel tillfälle. Ta tillfället i akt att känna er odödlig*

*Vi kan ej hållas till svars för någonting under några som helst omständigheter för vad ni kan tänkas göra medans ni är "loco" Kan inkludera bieffekter som "going loco", skada folk, skada dig själv, ilska, raseri, lycka, får er att känna er som hulken etc. I princip allt ni kan tänka dig täcks upp av denna text som ingen läser och vi kan därför helt friskriva oss från allt inklusive att ni säljer er själ till oss. Serveras väl kyld.


signatur

Never underestimate the power of stupid people in large groups!

Medlem

Monster Energy - Absolutely Zero (friction)

Efter en sipp av drycken kan Master Chief justera friktionen på en viss given yta.

Vill du stoppa bussen som kommer körandes mot dig i hundra blås? Öka friktionen till 100% på vägen framför bussen!

Vill du få fienden som springer mot kanten där borta att se dum ut? Dra ner friktionen till 0% mellan fienden och kanten!

Stoppa dina motspelare i tid eller låt dem glida iväg ut i etern med Monster Energy - Absolutely Zero (friction)

Friction is a bitch

Medlem

Monster Mule - Ginger brew!

Denna dryck finns det bara en av för varje spelomgång och på hemliga ställen, då den är så kraftfull.
(Blir mumma om slå en liten stänkare i den också)

Ingame name:

Monster Mule - Soul slayer

Positiv Effect:

Du blir en svart dimma som svävar omkring o dubbelt så snabb hastighet och skotten går rakt igenom dig.
Alla motståndare förlorar sin själ och kommer dö av bara blicken från han som har effekten.
För varje dödad motståndare får man 10+ hp. (Finns ingen maxgräns)
Varar i 30 sekunder.

Negativ Effect:

Alla motståndare kan få reda på att någon har fått effekten eftersom de syns när dem avfyrat sitt vapen o där kommer svart rök ur pipan. ju närmare han är dig, desto mer rök ur pipan.
Du förlorar ditt vapen. (Kan bara döda med blicken)

Avoid

Enkelt! Titta ner i marken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingame

Tänk i ingame när någon skriker i chatten, SOUL SLAYER!
Hela matchen stannar upp då alla står o tittar ner i marken!
Men guldläge för den som vågar titta upp!


signatur

Snusar till varje pris!

Medlem
Motspelarnas kontroller blir spegelvända

Smaken som ligger till grund för superkraften är Originalet - Absolutely Zero Monster Energy som beskrivs som "sött och salt med en citrus twist". Just "twist" är ledordet här.

Kraften gör att motspelarnas kontroller blir spegelvända och alla knappkommandon byter plats. Motspelarna kommer därför se ut som galna höns när de springer ihop, springer in i väggar och skjuter när de ämnar att hoppa. Frustrerande för dem, roligt för mig.


signatur

Kunskapsförmedlare.

Medlem

Monster Grenadie - smak av grenadine, lime och ingefära. Gör så att masterchief upplever en bitterljuv eufori och springer, skjuter och laddar om snabbare. Allt för att komma ifrån sina problem. Är man snabb nog kommer det bittra kanske aldrig ikapp.

Medlem

Monster Mule, gives an extra kick to your punch!

Medlem

En monster Corona med smak av ensamhet och ångest ger dig tillfälligt förmågan att kamouflera dig till en av motståndarna.
När du nu har infiltrerat fienden så börjar du sprida en tvättäkta klass 3 mansförkylning som tvingar dina motståndare att hamna i karantän.
Nu är det enkelt att knäppa fienden en efter en. Frustrationen som uppstår bland de smittade motståndarna eskalerar snart till vilda och hetsiga diskussioner och man anklagar varandra för att sprida smittan och försöker hitta en syndabock, tillslut blir det en så illa "infekterad" situation att motståndarna blir så arga på varandra så de börjar rage-quita.
För ett riktigt monster är någon som kan vända ett helt lag emot varandra och förstöra dem från insidan.

Medlem

Med smak av kiwi och apelsin så skulle denna power up få Master Chief att se spelet i den gamla grafiken från första halo spelet (ej remastred). Med power ups som hoppa 3x högre och springa 2x snabbare så skulle man under kort period kunna göra underverk.
Inte nog med det så är man bullet spoonge också men som sagt effekten varar inte mer än 45s.

Medlem
Originalet - Green Monster Energy

Originalet och Master Chief är gröna och det är skönt.

Medlem

Monster HydroSport Striker. Du springer snabbare, slår hårdare och träffar bättre med vapnen. Men... när effekten tar slut behöver du lätta på trycket i blåsan och är försvarslös i några sekunder ^^

Skriv svar