CD Projekt hackade och utpressade

Medlem

Verkar som detta inte är första gången som denna kvinnohatande incel hackern har gjort detta mor CDPR
https://www.ign.com/articles/2017/06/08/cyberpunk-2077-early-design-documents-stolen-developer-resisting-ransom-extortion

Medlem
Skrivet av Snake Plissken:

Låter mer som att du e personligt sur för det dom har gjort och att det är din känslor som tar över, du sitter liksom och tänker att dom går in på internetcafé och hackar sitt eget företag för att tjäna nästan inget.
Och försäkring får dom knappast nåt för då dom inte har förlorat självaste koderna

Oookej!

Medlem
Skrivet av Brutulv:

Pinsam kommentar.

Trist med destruktiva handlingar, hoppas skyldiga straffas.

White knight to the rescue!


signatur

Allätare

Medlem

Unreleased version of Witcher 3? Är det den versionen innan den massiva nedgraderingen på grafik? Det hade varit något att sätta vantarna på.

Medlem

Fegt att slå på den som ligger.


signatur

Lenovo Legion Slim 5 R7-7/16/512/4060/165Hz 16"

Medlem

Förmodligen en PS5 version av witcher 3 för att casha in. Massor av konspirationsteorier som florerar nu om black flag operation av CD project för att avleda från sina egna problem. Men släpps doukumenten till media så lär vi ju veta. Kanske vi får fler snaskiga detaljer runt CyberpunkGate

Medlem
Skrivet av Aletheides:

Massor av konspirationsteorier som florerar nu om black flag operation av CD project för att avleda från sina egna problem.

Ja, det kan jag tänka mig. Det måste vara guld för alla foliehattar.

Medlem

Well played CPDR, well played.

Medlem

Jag tror själv att dom inte gjorde det för jag antar att Polen och dess polis kommer att gå till botten av det hela och det skulle innebära (hoppas jag) ifall dom gjort detta själva, till fängelse straff eller enorma böter. Det är tid som polisen och deras it avdelning hade kunnat spendera tid på till annat. Håller fortfarande inte med Joakim dock.

Medlem

Alltså har man 1337 h4xx0r-sk1llz så kan man väl använda de för att haxxa riktiga ondingar, istället för något företag som man tycker släppt ett ofärdigt spel. Nu beter de sig bara som bortskämda snorungar.

Medlem
Skrivet av magma:

Cd projekt skulle ju kunna erbjuda dom ett jobb som IT-säkerhetsspecialister?

Eller sätta 5 mille reward på skvaller eller spårning uppat till 20 mille om något läcks parat med 1 mille på en lämplig darknet order en gång per år i 10 år. Lite som ett statement bara.

Medlem

Det har gått över 2 dagar nu, så vart är alla dessa läcker och varför har inte den kvinnohatande hackern läckt all denna information till sin kontakt i speljournalism än?

Medlem
Skrivet av mobmoben:

Verkar som detta inte är första gången som denna kvinnohatande incel hackern har gjort detta mor CDPR
https://www.ign.com/articles/2017/06/08/cyberpunk-2077-early-design-documents-stolen-developer-resisting-ransom-extortion

Har bara läst pressmeddelandet och readme-filen: Var framgår förövarens sexuella status och åsikt i kvinnosaksfrågan?

Medlem

Känns som CD Projekt kommer stänga portarna under året eller nästa år. Det faktum att det inte fanns något nytt spel alls i görningen om de här hackarna tagit källkod över vittnar de har inga some helst planer på något nytt witcher eller något alls.


signatur

Det finns bara tre grupper av människor i världen.
De som kan matte och de som inte kan det.

Medlem

Det verkar som att de försöker kränga nu.
Inga hjältar här inte. Bara för pengar.

https://www.tomshardware.com/uk/news/cdpr-breach-leaked-data

123
Skriv svar