Hur äter du din choklad?
Choklad!
Denna underbara sallad!
Ibland är det sommartid och varmt ute så att chokladen smälter innan man ens öppnat förpackningen.
Ibland är det kallt så den håller sig sval och skön i rumstemperatur.
Men ibland vill man ha den kallare än så och lägger in den i kylen så den är perfekt hela tiden!
Hur äter du helst din choklad?
Halo kompis!
Rumstempererad med skalet på, såklart!
Det är i skalet vitaminerna sitter 😊
Kör själv något lägre än rumstemperatur.
Spelar ingen roll jag äter allt
Alltså … den här tråden har ju missat det mest essentiella. Choklad äts bäst tillsammans med chips.
Och med tillsammans menar jag samtidigt. I samma tugga. Det är smutsigt, jag vet.
Men när man väl i desperation har hänfallit till synden så är det faktiskt det enda sättet att äta choklad på.
Men … det skapar ett visst dilemma. Vissa chips är bättre till choklad än andra. Och man vet inte förrän man har provat.
En del av riten är dock att man måste utforska. Så de av er som vet. Inga spoilers.
Alla måste vandra vägen som obönhörligen kommer innehålla russin & mandel tillsammans med grillchips. (Och jag önskar att jag kunde skvallra. Men jag får inte. Du blir tvungen att testa.)
Alltså … den här tråden har ju missat det mest essentiella. Choklad äts bäst tillsammans med chips.
Och med tillsammans menar jag samtidigt. I samma tugga. Det är smutsigt, jag vet.
Men när man väl i desperation har hänfallit till synden så är det faktiskt det enda sättet att äta choklad på.
Jepp... Dessa underbara påsar finns i alla fall i Finland
Alla mina inlägg återspeglar endast min syn på ett ämne och från mitt egna perspektiv och är således helt och hållet gällande endast mig själv och är min åsikt. Om någon mot förmodan ändå tolkar det som ett försök att generalisera eller ett försök att applicera min egna åsikt som en universell sanning så har ni misstolkat det menade budskapet.
Twix och Snickers vill jag ha kall, så de får ligga i kylen och sedan ligga framme någon minut innan de äts upp. Marabou och dylikt gör sig inte lika bra kalla, så de hålls rumstempererade och är således livsfarliga eftersom de kan ätas omedelbart när man får cravings.
H-How can she slap, kupo!?
Praliner ska vara rumstemp för godast smak.
Chokladkakor kan ätas kall eller rumstemp men måste ätas från mitten på långsidan som en stor macka.
"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett
Utan att gråta alls faktiskt.
@Gregerory - Nu är vi nog alla nyfikna på hur du gör.
Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.
Utan att gråta alls faktiskt.
@Gregerory - Nu är vi nog alla nyfikna på hur du gör.
Känslofullt!
Någon slags nöt/mandel skall det vara annars kommer man inte det fantastiska avslutet i denna process.
En till två bitar, låt det smälta saaaaaakta i munnen.
När bara nöten är kvar. Tugga sönder den krispiga lilla gynnaren.
Fröjdas
Marabous Salta Mandlar är favoriten just nu.
Fazer mjölkchoklad, finnarna kan dom! God och billig
På somrarna föredrar jag den kall.
Samma här 🙂
Rumstempererad. Aldrig fattat kall choklad, den blir ju så hård.
Kanske låter knäppt, men ett glas iskallt vatten gör att chokladen smakar så mycket mer. Testa med några rutor Marabou Mjölkchoklad.
Doppa i vattnet eller vaddå?
Halo kompis!