Rekrytering till Destiny 2 och Witch Queen

Medlem
Rekrytering till Destiny 2 och Witch Queen

Tjena alla medlemmar!

Nu är det som de flesta vet snart Februari, och i och med det släpps Destiny 2's nya expansion Witch Queen! 👑 och vi på Circlebay Crusaders vill ha fler "Guardians" i våran gemenskap. Vi är absolut inte dom största eller dom bästa, men jag kan utan facit i handen säga att vi är en av dom absolut trevligaste att ha att göra med. Vi har enormt högt i tak och vill att alla ska känna sig välkomna, bli sedd och inte bara vara en del i mängden. Så därför lägger vi extra stort fokus på att man är aktiv i Voice på Discord. Du behöver dessutom aldrig tveka på att fråga om någon kan hjälpa dig med Raids, Catalysts eller andra utmaningar.

Så vad söker vi hos dig? Jo en person som trivs i gemenskap och en familjär atmosfär, någon som är driven och aktiv, men som förstår och respekterar att vi alla har ett liv utanför spelet. För det kommer vi tänka på när vi rekryterar dig.

Kom gärna in och hälsa på så får du se om vi är den clanen som passar just dig! Och när/om du gör det så skriv direkt till någon av våra mods eller admins så får du en tilldelad roll. I samband med det så kommer vi också ha en intervju med dig, inget allvarligt men det är så att vi får en känsla för vem DU är. Hoppas vi ses!

Mvh Jarefalk

https://discord.gg/RdDT64PDa4

Trevligt, ansluter gärna Har spelat Destiny sedan det släppte första gången.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar