Rocksteady Studios båda grundare ska lämna utvecklaren

Robot
Rocksteady Studios båda grundare ska lämna utvecklaren

Sefton Hill och Jamie Walker ska ut på nya äventyr i spelbranschen.

#Rocksteady-studios, #nyhetstips


Skribent

Hmm, undrar hur det kommer påverka kommande Suicide Squad Kills the Justice League... Hoppas dom fortsätter göra högkvalitativa spel baserat på existerande serietidnings-licenser om än i mindre skala!

Medlem

Riktigt trist när grundare lämnar.. klart dom vill prova nåt nytt så man förstår till viss del.

Medlem
Citat:

En röd tråd bland spelbranschens veteraner är dock att de slutar hos större utvecklare för att istället starta nya studior där de får jobba med mindre team, precis som i början av sina karriärer.

Jag tror det handlar mer om att utvecklare flyr den business-styrda beslutsfattningen kring vilka spel man bör göra och vad dom ska fokusera på, än att dom nödvändigtvis saknar små team i sig.

Tyvärr verkar det bli så att när ett företag blir visst stort så tas beslutsfattningen kring vad man ska utveckla och varför mer och mer över av den ekonomiska avdelningen och styrs mer än något annat av statistik kring max vinstdriv.

Jag tror det är det som mer än något annat är grunden för det förfall av studios som gör riktigt bra grejjer vi sett sista tiden, och fortsätter se.


signatur

subterranean homesick alien

Medlem

Hur länge har det här spelet varit under utveckling? Svårt att veta om det har börjat direkt efter arkham knight men oftast så brukar det vara så och då har det varit länge nu.

Spelet är ju snart färdigt, de har gjort sitt jobb.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar