Sony befarar att Microsoft kan ge dem trasiga versioner av Call of Duty

Medlem
Skrivet av submariner:

Sony skrattar hela vägen till Banken då du ändå sponsrat sony med minst 5-6000kr haha de bryr inte sig att du sålde den då de fick en ny kund istället. Du skulle ha krossat den hellre för visa ut din frustration

Frustration? :> tror bara att detta kan skada Sony i långa loppet activision vill att affären går igenom så det kan istället bita dom i röven i framtiden. Dom skiter fullständigt i en kund och skrattar nog inte så mycket iheller 🙃

Medlem
Skrivet av stoffe20:

haha sony tappar ansiktet mer och mer börjar bli riktigt pinsamt glad jag sålde mitt ps5.

Varför köpte du en PS5 från första början om du redan sålt den?😅

Medlem
Skrivet av jontebula:

När får EU m.fl stop på denna blockering som Sony pysslar med.

Dom bara tänker på sig själva och inte vad som är bäst å de för alla spelarna. Vore förbjudet att få betala för att kunna blockera som Sony gör.

När sanningen kommer fram börjar Sony barnsla sig. Sony har ju som alltid svårt att ändra sig. Var samma sak med Spotify fick dom till slut ge upp. Eftersom inte EU m.fl verkar bry sig får istället Microsoft köpa stora företag istället för att få bort Sonys blockering.

Haha säg ett storföretag i världen som inte tänker på sig själva🤣 Sen smörar vissa mer för sina kunder än andra bara. HM eller Apple skiter fullständigt i dig som kund. De vill bara tjäna så mycket pengar som möjligt. Det är precis samma sak med Sony och hör och häpna, MS.

Medlem
Skrivet av Deekar:

Varför köpte du en PS5 från första början om du redan sålt den?😅

Gick säkerligen med vinst

Medlem
Skrivet av roftg:

Gick säkerligen med vinst

Förmodligen.

Medlem
Skrivet av Nimafor:

Känns som lite konspirationsteorier från sonys sida men dock fullt möjligt.

Microsoft kanske känner att "ok vi har blivit tvingade att släppa spelet på deras konsol också men vi blev aldrig tillsagda om skicket det behövde vara i"

Låter som en foliehattsteori.
Microsoft har inget att vinna på ngt sådant.

Medlem
Skrivet av trickeh2k:

Ren dagisnivå nu, desperat påhitt. Ska bli skönt när den här soppan är över.

Haha, verkligen, det här är ju bara ett desperat försök att få stopp på affären med vilda konspirationsteorier när logik inte räcker till. Pinsamt av Sony detta. Men även om det stämde så släpps ju många spel i sisodär skick redan och patchas senare ihop och det är ju ingen som köper eller säljer konsoler för så det skulle ju ändra föga ändå. Vi ser ju inte Nintendo grina och slå händerna mot golvet för detta och de får ju samma deal. Ironiskt att de ska framstå som de vuxna i salongen

Avstängd

https://youtu.be/hV1pJ16FmaI

Här kan se och förstå hur Microsoft skruvar upp industrin och deras system att tillåta mer till alla till ett lägre pris är bäst för spelarna samt hur man tjänar på det. Är så McDonalds gör när dom erbjuder massa McDonalds till ALLA och håller nere kostnaden samt rewards i deras app för att få gratis. Går ju att köpa 1mån gratis för 12 000 rewards.

Han säger att Microsoft vill bygga samma system McDonalds har fast för spel. Den modellen är bevisat bäst för kunderna och McDonalds tjänar mer efter dom har så många på olika ställen. När Microsoft erbjuder game pass till fler måln tjänster eller PS+ m.fl tjänar ju Microsoft mycket pengar. PlayStation borde asså börja med samma innan Microsoft är dit alla går och sedan stannar istället för att blockera och vara löjlig. PlayStation skulle asså kunna tjäna sjukt mycket mer pengar på denna modell mot vad dom gör idag endå lägre kostnad för spelarna å de.

Sony tar alltid 100år på sig och är emot att ändra sig om dom tjänar pengar på ett gammalt system som är att blockera så många som möjligt och tvinga spelaren att köpa spel.

Vinnare är Microsoft då inga andra verkar haka på. Var samma med McDonalds och nu är det kedjan som tjänar mest pengar.

Medlem
Skrivet av ELF:

Varför skulle det vara olagligt?
Enda anledningen skulle väl vara om spelstudion har något specifikt kontrakt med Sony som säger att spelet måste vara lika välslipat som till andra plattformar. Annars ser jag inte varför det skulle vara olagligt.

Att medvetet försämra en produkt för en konkurrent. Dessutom försämra en produkt till köparna, känns som det kan bli en fet stämning om det skulle uppdagas.


signatur

En glad kalmarit boende på Gotland!

Skriv svar