Street Fighter IV via Games on Demand

Robot
Medlem
Street Fighter IV via Games on Demand

Säker att det är 220kr och inte typ 720kr?
Annars låter det ju jäkligt billigt för ett helt spel via Games on Demand.
Dock ska väl Super Street Fighter 4 komma om nån månad? Känns ju sådär kul att handla ett spel som alla komma sluta spela om nån månad live, för att där kommer en "uppföljare" i stället för att patcha SF4.

Medlem

Alla spel på Games on demand kostar 349kr, spelar ingen roll hur gammalt de är och vad de kostar i butik. Tror ja såg Crackdown för 249kr, men om de va nå specialpris vet ja inte, vet inte va de kostar nu.

Medlem

Absurda priser.. Är ju som steam som tar nypris för gamla spel mer eller mindre. Ska ju inte vara billigare att köpa i butik, än via nätet.
Man får ju räkna med att det kostar nån krona att skicka via nätet, i stället för att trycka upp, skicka i väg osv. Sen då även att där inte finns begagnadmarknad på nerladdade spel.

Medlem

Skulle priserna på Games on demand motsvara butikspriserna skulle det vara guld. Som det är nu suger tjänsten rejält prismässigt.

Medlem

Det är typ 249kr om man köper med Ms-points. Det är lite skumt att det blir billigare om man konverterar till det. Men aja det är ju najs.

Medlem

Får man fråga hurtusan ni kom fram med det priset i nyheten?
Det står inget om priset i Major Nelsons nyhet.

I USA kostar det $29.99 men dom har inte samma prissättning på Games on Demand spel som i Sverige, så det går inte heller att göra den gamla "En dollar blir en Euro i EU" omvandlingen

Här i Sverige kostar mig veterligen alla spel 349:- oavsett hur gamla dom är.


signatur

Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
- Sir Terry Pratchett

Medlem

Har man tur ligger priset på 299:-. Mindre än så blir det knappast.

1
Skriv svar