clocka grafikkort ?

Medlem
clocka grafikkort ?

tjena, har nyligen köpt ett nytt grafikkort (asus gtx 260) och blev sugen på att klocka det lite =D och jag har ett pogram som heter Voltage Tweak som ingår med asus alla grafikkort tydligen, och i det pogrammet kan man klocka väldigt enklet. Men vet inte hur mycket jag ska klocka dem :S för jag vill inte riskera att det pajar, Ligger på 46 c när jag inte gör någonting och typ 65-70 c när jag spelar Arma II.

Så frågan är Ungefär hur mycket ska jag klocka det ?

tacksamförsvar

Medlem

som om man kollar på denna bild: http://images.bit-tech.net/content_images/2009/06/asus-radeon... så har han klockat Väldigt extremt ?

Medlem

Det finns många bra och ingående guider om detta online, jag rekomenderar dig att läsa dessa så du vet vad du sysslar med, och vad som KAN gå snett.

Råder dig att kolla in Sweclockers.com

Googlade fram lite annat också (nej, har bara tittat igenom dem väldigt snabbt så jag vet inte exakt om de är bra källor):

http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.116636 - står några snabba FAQ's lite längre ner.

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t21317.html

http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1...

Man får helt enkelt testa sig fram, först klocka lite - se om det funkar - klocka mera, se om det funkar, och så vidare.

Hope that helps.


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

Medlem
1
Skriv svar