Champions Online expanderar

Robot
Medlem
Champions Online expanderar

Hahaha... otroligt... först släpper man ett spel som saknar features man har lovat och låter folk betala fullt pris + månadsavgift. Sen släpper man en "expansion" med alla dom features man från början lovade och tvingar alla att betala en gång till. 8)

Om det finns en enda person som köper den här expansionen så är det bevisat att folk är dumma i sina huvuden på riktigt.

Hur lång tid tror ni att det tar innan Cryptic drar samma scam i sitt nya lir Star Trek Online, som också släpptes i beta-skick?

Cryptics rykte börjar närma sig Sony Onlines med stormsteg nu...

Medlem

Heh jag instämmer det roliga är att alla i Star Trek online som köpt livstids access tror att det innebär livstids access, dom glömmer just detta att cryptic släpper snabba expansioner som dom oxå får betala för.

Medlem

Spelar fortfarande CO. Men Cryptics affärsstrategier gör att man baxnar. Tvivlar på att spelet överlever året ut. Vilket vore tråkigt då det har det utan tvivel bästa stridssystem jag har stött på i ett MMO.


signatur

"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."

1
Skriv svar